Lions Vestby ønsker også kvinner velkommen som medlemmer

Lions er venner som hjelper andre.

Vi i Lions Vestby er stolte av det arbeid vi gjør for andre lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vestby Lions, nå med 28 medlemmer, har til nå vært en ren herreklubb. Mange av oss er blitt eldre og vi ønske nå påfyll av flere medlemmer, så vel kvinner som menn og gjerne yngre som kan bidra med ny inspirasjon og nye spennende prosjekter.

Kvinneandelen i Lions Norge med ca. 10.000 medlemmer, som ligger på 20% er nå stigende.

Vi kan tilby en meningsfylt fritid og trivelige medlemsmøter et nettverk preget av gjensidig vennskap og med et felles ønske om å hjelpe andre. Prioriterte målgrupper er barn og ungdom, eldre og funksjonshemmede.

Interesserte finner kontaktinformasjon finner dere på vår klubb  www.lions.no/vestby

Mer informasjon om Lions aktiviteter og arbeid, finner dere på nettet på Lions Norge: www.lions.no

.