Lions støtter Vestby-barn med tulipanaksjon

SELGER BLOMSTER: Klaus Jacobsen og de andre i Lions Vestby er klare for årets tulipanaksjon. Foto: Mattias Mellquist

Lions støtter Vestby-barn med tulipanaksjon

De nærmeste dagene kan du igjen støtte en god sak ved å kjøpe tulipaner fra Lions.

Lions Vestby deltar igjen i årets Tulipanaksjon.

Fredag 26. april og og lørdag 27. april vil Lions-medlemmer stå på stand i Vestby storsenter og ved dagligvareforretninger i Son og Vestby.

Inntektene fra aksjonen går til Mitt valg, et opplegg der målet er å skape et best mulig oppvekstmiljø for barn og unge uten mobbing eller annen problemadferd.

– Mitt valg, som er innført på alle barne- og ungdomsskoler i Vestby kommune, er et pedagogisk og fleksibelt verktøy for lærere og barnehageansatte for å styrke barns sosiale kompetanse, der barn og unge får trening i å ta ansvar, kommunisere, få selvtillit, ta beslutninger og sette seg mål, opplyser Klaus Jacobsen og Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions.