Tine ble fotovinner 2018 - Lions Club Vestby

Vinnerbildet: "Kveldsol ved Krokstrand" av Tine K. Berge

Tine ble fotovinner 2018 - Lions Club Vestby

Tine K. Berge stakk av med seieren i 2018-utgaven av Lions Vestby fotokonkurranse.
- Jeg ble veldig overrasket, sier den talentfulle fotografen.

ne K. Berge fra Vestby er utdannet veterinær og adferdskonsulent for dyr, men hun er også en stor fotoentusiast, er medlem av Vestby Fotoklubb og både fotograferer og skriver for Vestby Nytt.

Nå er et av bildene hennes kåret til vinnerbilde i den tradisjonsrike fotokonkurransen Lions Vestby Fotokonkurranse, som i en årrekke har vært arrangert av Lions Club Vestby.

Overrasket vinner

– Jeg ble veldig overrasket over at jeg ble kåret til hovedvinner i konkurransen. Det er selvsagt veldig hyggelig, sier Berge, som har kalt fotografiet sitt «Kveldskos på Krokstrand».

Lørdagsgodt med utsikt

– Bildet ble tatt under en overnattingstur med DNT Barnas turlag på Krokstrand sist sommer. På en slik tur hadde vi jo ikke TV eller noe slikt, så barna fikk popcorn og det ble sagt at dette var lørdagsgodt. Så skulle de siste og se på «Barne-TV» i form av utsikten utover havet. Her ser vi at gruppen med barn i alderen 2–7 år sitter og kikker på utsikten og prater om det de ser mens de koser seg med popcornet sitt, forklarer Berge.

I Lions ånd

– Bildet er virkelig i Lions ånd. Det viser barn, mangfold og aktivitet, kommenterer Tom Schrøder-Nielsen, som er ansvarlig for fotokonkurransen i Lions Club Vestby.

I tillegg til Tine K. Bergers bilde, ble det kåret 3 delvinnere i årets konkurranse. Wenche Irene Bro fra Vestby vant både kategorien vår/sommer, mens Sverre Skipnes fra Hvitsten  vant kategorien høst. Det ble levert inn  til sammen rundt 70 bilder til konkurransen i 2018.

2019-01-27_Vinnerbildet_vinter_2018

«Vinter ved Knalstad».Vinner av delkonkurransen vinter. Foto: Wenche I. Bro

2019-01-27_Vinnerbildet_sommer_2018

Hvitveis». Vinner delkonkurransen vår/sommer. Foto: Wenche I. Bro

2019-01-27_Vinnerbildet_vinter_2018

Vinner av delkonkurransen høst. Foto: Sverre Skibenes

Blant kriteriene for å delta er at bildet må være tatt i Vestby kommune.

- Jeg synes det gir konkurransen en ekstra dimensjon. Det er en spennende utfordring, sier fotovinner Tine K. Berge, som blant annet blir premiert med vinnerbildet på lerret innrammet av Rammemakeriet AS i Son.

2019-01-27_Vestby

FOTOVINNER: Tine K. Berge vant Lions Vestby Fotokonkurranse 2018. I bakgrunnen ser vi til venstre Prosites Trond Larsen fra juryen og til høyre Tom Schrøder-Nielsen fra Lions Club Vestby. Foto: Kristin W. Hansen

Les mer i Vestby Avis (krever abonnement)

Abonnenter kan i Vestby Avis også se alle bildene fra Vinter - Vår/sommer - Høst