Lions fotokonkurranse 2018 – Frist for innlevering av høstbildet er 11. november

VINNER SOMMER 2017 - Bildet hadde tittelen: Barnas beste sommerminner kan like gjerne være en oppdagelsesferd bak garasjen sammen med en liten bestevenn. Foto: Mona Larsen og datter og fotomodell Nora.

Lions i Vestby håper på mange fine blinkskudd fra årets årstider i vår kommune. Vi minner nå om fristen for innlevering av høstbildene, som er søndag 11. november.

I flere år har Vestby Lions fotokonkurranse vært en meget populær fotokonkurranse, hvor amatørene kan delta på lik linje med de litt mer profesjonelle fotografene.

Fotospesialisten Trond Larsen i Prosite, som er en sentral samarbeidspartner i Lions årlige fotokonkurranse, presiserer at bildene må være tatt i Vestby kommune og at en treffende tekst til bildet vektlegges. Oppgi også tid og sted hvor bildet er tatt.

Det blir flotte premier med innrammede bilder til årstidsvinnere laget av Rammemakeriet i Son, samt sponsorpremier fra Vestby avis. Årets hovedvinner får til slutt et litt større bilde på lerret.

Det er vedtatt at neste høstutstillingen til Lions først blir i 2019. Avsluttende premiering vil derfor skje etter at høstbildene er vurdert i november 2018.

Klikk på lenken:  http://www.vestbyfotokonkurranse.no om du vil sende inn dine bilder.