Lions-klubbenes store festaften for funksjonshemmede i Follo ble en fulltreffer – i år for 42. gang.

HYGGELIG: De fremmøtte koste seg på dansegulvet Foto: Lions

ÅS: Det går frem av stemningsrapporten vi har fått etter årets festaften søndag 11. mars på Ås videregående skole. Aftenen ble som vanlig en stor suksess. Hele 200 gjestene spiste, danset og koste seg mens de 9 Lions-klubbene i sone5 D104J (Follo unntatt Enebakk) sto for arrangementet, gevinstene og serveringen. Samarbeids-partnere er Oppegård Aktivitetslag og Follo kontaktklubb.

Soneleder Ulf Oppegård ønsket alle velkommen og presenterte orkesteret før første danserunde var i full gang. Deretter var det snitter, brus og pølser frem til kaffe og kaker var klare og alle spiste og koste seg, mens de gjorde seg klare til den neste danserunden som kom etter kaffe og kaker. Det populære Egil Bergs orkester spilte slik de pleier og ble på stedet bedt om å komme tilbake neste år også, noe de lovet å gjøre.

2018-03-11_Festaften_Ås_3

FUGLEDANSEN: Ordførerne svingte seg på dansegulvet

Blant annet fikk fem ordførerkjeder svingt seg på dansegulvet. Vestby-ordfører Tom Anders Ludvigsen, Frogn-ordfører Odd Haktor Slåke, varaordfører Jorunn Nakken i Ås, Thomas Sjøvold i Oppegård og Ski-ordfører Hanne Opdan var med.

– Det så ut til at de også koste seg like mye som alle de andre. Opptil flere ordførerkjeder ble observert på dansegulvet om gangen, og praten gikk livlig rundt bordene. Så jeg vil tro de fikk med seg de funksjonshemmedes syn på saker tilbake til sine respektive administrasjoner. At ordførerne stiller opp på den måten for de funksjonshemmede blir det satt veldig stor pris på både av de funksjonshemmede selv og av medlemmene i Lions-klubbene, sier soneleder Ulf Oppegård.

I år hadde Lions inngått et samarbeid med Empo TV, slik at festen for første gang er foreviget på film som blir lagt ut på Facebook om ikke den kommer på TV.