Fotokonkurransen 2018 har startet - Lions Club Vestby

Vinnerbildet vinter 2017 – "Spøkelser ved høylys dag" - Foto: Børre Midsem

Fotokonkurransen 2018 har startet - Lions Club Vestby

- Igjen ønsker vi bilder fra de fire årstidene i Vestby kommune, sier Tom Schrøder-Nielsen fra Vestby Lions. Det første temaet blir «Vinter» og vi håper på mange fine blinkskudd fra årets flotte vinter i vår kommune. Frist for innlevering av vinterbilder er lørdag 21. april.

I flere år har Vestby Lions fotokonkurranse vært en meget populær fotokonkurranse, hvor amatørene kan delta på lik linje med de litt mer profesjonelle fotografene.

Fotospesialisten Trond Larsen i Prosite, som er en sentral samarbeidspartner i Lions årlige fotokonkurranse, presiserer at bildene må være tatt i Vestby kommune og at en treffende tekst til bildet vektlegges. Oppgi også tid og sted hvor bildet er tatt.

Det blir flotte premier med innrammede bilder til årstidsvinnere laget av Rammemakeriet i Son, samt sponsorpremier fra Vestby avis. Årets hovedvinner får til slutt et litt større bilde på lerret.

Det er vedtatt at neste høstutstillingen til Lions først blir i 2019. Avsluttende premiering vil derfor skje i en annen anledning i november 2018 etterat høstbildene er vurdert.

Klikk på lenken: http://www.vestbyfotokonkurranse.no om du vil sende inn dine bilder.

Les artikkel i Vestby om saken:  - Mange har sikkert et vinnerbilde på lur