På skolebenken igjen - SFO ansatte på Mitt valg kurs - Lions Club Vestby

Positive: Marit Lysø (fra venstre), Ellen Andreassen og Veronica Reveria mener det er viktig med en bok som «Mitt valg». Nummer to fra høyre er Kristin Andreassen Eide i Vestby kommune. (Foto: Mattias Mellquist)

På skolebenken igjen - SFO ansatte på Mitt valg kurs - Lions Club Vestby

Høsten 2016 ble det gjennomført 6 Mitt valg kurs for ca. 220 lærere i alle barne- og ungdomsskoler i Vestby kommune.  2. mai 2017 ble 76 ansatte i SFO også kurset. De tror at undervisningsmateriellet i «Mitt valg» vil lære ungene til å ta gode valg, tro mer på seg selv og at de til slutt vil få bedre sosial kompetanse

Vestby Lions har inngått en 5-års kontrakt med Vestby kommune med henblikk på et langsiktig og systematisk arbeid mot mobbing og annen problemadferd blant barn og unge. Lions budskap er at det er bedre og bygge barn enn å reparere voksne. Det er inntektene fra Lions årlige tulipanaksjoner i Vestby som finansierer opplegget. En takk til bedrifter og publikum som hvert år gjør Lions satsing på Mitt valg mulig.

2017-05-11_Vestby_bilde2

Last ned papirartikkelen i Vestby avis