Nå er disse på jakt etter flere blinkskudd

Fotospesialisten Trond Larsen er en sentral samarbeidspartner i Lions årlige fotokonkurranse

Nå er disse på jakt etter flere blinkskudd

Distriktets store fotokonkurranse har startet. - Igjen ønsker vi bilder fra de fire årstidene i Vestby kommune, sier Tom Schrøder-Nielsen fra Vestby Lions. Det første temaet blir vinterglede og fristen for å delta her er 18. april.

I flere år har Vestby Lions fotokonkurranse vært en meget populær fotokonkurranse å være med i. Her kjemper amatørene om heder og ære på lik linje med de litt mer profesjonelle fotografene. Nå har Trond Larsen og Tom Schrøder-Nielsen funnet frem kamera og satser på at mange flere også gjør det i ukene som kommer.

Trond Larsen utdyper litt mer om årets temaer.

- Vinterglede, vårtegn, sommeropplevelser og høstfarger. Vi håper å få mange kreative løsninger til disse temaene. Det første temaet blir vinterglede og fristen for å delta her er 18. april.

Deltagerne kjemper også om en del flotte premier.

- Det er verdt å nevne at vinneren av hver delkonkurranse får bildet sitt rammet inn på lerret laget av Rammemakeriet. Dessuten er det en del sponsorpremier, sier Larsen, som håper at folk vil bli flinkere til å ta flere bilder og flinkere til å sende inn disse i konkurransen. Avsluttende premiering skjer som vanlig på høstutstillingen til Lions, i år lørdag 14. oktober på Vestby vg. skole.

Han har før kommet med en del gode råd når det gjelder fotografering og gjentar gjerne disse under lenken til Vestby Avis under. Han sier at komponering og timing er avgjørende for å skape det endelige bildet.

– Det er klart at gjennom kvalitet så kan man få til kvalitet, det kan være en god idé å ha litt kunnskaper om fotografering før du begynner, sier Larsen og legger til at praksis er den beste lærer.

Trykk her hvis du vil delta i fotokonkurranse til Vestby Lions

Les mer i Vestby Avis