"En feiring av fred" er temaet for Lions fredsplakatkonkurranse 2016-2017

Lions Clubs International arrangerer i samarbeid med FN hvert år en internasjonal tegnekonkurranse for barn over hele verden som er over 11 år, men under 14 år (pr. 15.11.2016).

"En feiring av fred" er temaet for Lions fredsplakatkonkurranse 2016-2017

Lions fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober. I mer enn 25 år har millioner av barn fra nærmere 100 land deltatt i konkurransen. Vi håper igjen at barneskolene i Vestby vil delta.

Tema: "En feiring av fred»

Tegnekonkurransen har nytt tema hvert år, og handler alltid om fred. For 2016-2017 er temaet «En feiring av fred»  (A celebration of peace)

Noen fakta:

·         Lions Clubs International og FN har samarbeidet i over 70 år.

·         Lions fredsplakatkonkurranse har vært arrangert i 28 år.

·         Det anslås at 450.000 tegninger årlig er med i konkurransen på verdensbasis.

·         I Norge deltar barn ved rundt 200 skoler.

·         Målet er å fremme kreativitet og refleksjon rundt temaet fred hos barn og unge.

Invitasjon til skolene i Vestby kommune

·         Invitasjon og regelverk er sendt barneskolene 24. august.
          Du finner dokumentene under menypunktet " Offentlig medlemsinfo" på Lions Club Vestby.