Vestby Lions store fotokonkurranse 2016 har startet

Knipser: Tom Schrøder-Nielsen håper at flere blir med Trond Larsen og tar en rekke bilder

Vestby Lions store fotokonkurranse 2016 har startet

Nå er årets store fotokonkurranse til Vestby Lions i gang. – Vi har en flott vinter. Jeg håper at folk passer på og tar bilder nå, sier Tom Schrøder-Nielsen i Vestby-klubben og håper på mange gode bidrag i tiden som kommer.

Tema i år vil være: Vestby2016 og frist for å delta i vinterkonkurransen er 15. april.

VESTBY: Lions har arrangert denne fotokonkurransen i flere år nå – og får inn flere hundre bilder hvert år. Det beviser at interessen for å ta bilder er stor og at denne konkurransen også er populær hos svært mange.

– Som tidligere år har vi selvsagt en del enkle regler. Folk må huske at bildet må være tatt i Vestby kommune – og at man ser at motivet er tatt i Vestby, er et fortrinn, sier Schrøder-Nielsen og utdyper: – I det minste må sted i Vestby, hvor bilde er tatt, fremgå i teksten til bilder.

Flere konkurranser

Det kåres også i år en vinner for hver årstid og under Lions høstutstilling på Vestby vgs.  i oktober kåres også en hovedvinneren.

Disse bildene blir selvsagt også stilt ut under høstutstillingen og vinner for hver årstid og hovedvinner blir premiert.

Vestby2016

Bilder kan sendes til www.vestbyfotokonkurranse.no

Årets frister:

Vinter: 15. april