Garderjenta gikk helt til topps i Follo

VANT: Cecilie Hem Svae med sin vinnertegning

Garderjenta gikk helt til topps i Follo

Med vinnertegningen fra Vestby, leverte Celine Hem Svae fra Garder et fenomenalt bidrag til Lions globale fredsplakatkonkurranse for 7. klassinger. Tegningen ble også kåret til den beste i Follo.

Lions Vestby har til nå vært med på dette opplegget i fire år og har ingen planer om å gi seg. Den heldige vinneren fra Vestby skole fikk for øvrig 500 kroner av Lions i tillegg til heder og ære.

- «Del fred» var årets tema, sier kontaktperson Klaus Jacobsen i Lions Vestby.

Vinnertegningen til Celine har et nøye gjennomtenkt motiv hvor en rekke fredssymboler er kommet med. Blant annet en fredsdue, aks, hjerter, selve jordkloden og 30 ulike nasjoners flagg.

Tegningen fra Vestby ble vurdert av en sonegruppe til å være den beste i Follo, men dessverre røk den ut i distriktsfinalen i Akerhus og Østfold, der nivået var meget høyt.

– For distriktsvinnere følger nå landsfinalen og vinneren der kommer til en verdensomspennende finale med bidrag fra hele kloden. Den endelige førstepremien er en tur til FN, forteller Klaus Jacobsen.

Les opprinnelig artikkel i Vestby avis