Vinner av høstbildet  - Lions Club Vestby

VINNERBILDET: Susanne Erøy sendte inn dette bildet. Til helgen blir hun premiert som årets høstvinner under Lions sin utstilling.

Vinner av høstbildet - Lions Club Vestby

20 år gamle Susanne Erøy fra Vestby tar så gode dyrebilder at hun vant konkurransen om det beste høstbildet i Lions Vestby store, årlige fotokonkurranse.

-Jeg ble overrasket og veldig glad, stråler Susanne og beskriver sin egen reaksjon da hun fikk vite at bildet av den to år gamle border collien «Juzzie» med gummistøvler en våt høstdag gikk helt til topps.

– Jeg sendte inn for moro skyld, men hadde ikke regnet med å vinne. Et lite håp hadde jeg jo, men dette var skikkelig moro, sier Vestbyjenta som har holdt på med fotografering i fem år. Susanne forteller om skolegang i Vestby og deretter jobb i Ski.

Les mer i Vestby avis publisert 16. oktober