Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Vestby

Forsiden > Viken > Vestby
Høstutstilling 17. - 18. oktober i Vestby

Bilde: Av Pushwagner, kunstnernavn for Terje Brofos, født Oslo 1940. Han stiller ut seks arbeider i ulike prisklasser i Vestby. Se flere bilder på www.pushwagner.no,

Høstutstilling 17. - 18. oktober i Vestby

Lions Club Vestby ønsker velkommen til den fjortende Høstutstillingen i Vestby – en salgsutstilling med kunstverk av lokalt, nasjonalt og internasjonalt kjente kunstnere. Ca. 50 kunstnere stiller, herunder den mest kjente av de alle PUSHWAGNER (Terje Brofos).

2015-10-01_Høstutstilling_Vestby_17-18_oktober

Omtale av alle  50 kunstnere/utstillere  finner dere på http://www.vestbykunst.no
 

Elevene ved Vestby Kulturskole skal stille ut sine keramikkarbeider. I tillegg til selve utstillingen har vi fredsplakat- og fotokonkurranse med premiering fra kl. 12.00 på lørdag. KUNSTLOTTERIET  har trekning både på lørdag og søndag. Gevinstene er gitt av kunstnerne selv. 

Som vanlig er det Vestby videregående skole som er valgt som utstillingslokale. Her finner du også en trivelig kafeteria som for anledningen drives av Lionsklubben. 

Høstutstillingen er vår viktigste inntektskilde og vi håper på et godt salg. Arbeidene som stilles ut er av høy kunstnerisk kvalitet og kunstnerne selv har valgt de arbeidene de stiller ut – malerier, grafikk, akvareller, foto, kulltegninger, pasteller, materialbilder, skulpturer og keramikk. 

Overskuddet fra utstillingen, kunstlotteri og kafeteria går som tidligere til ulike lokale, regionale og internasjonale sosiale tiltak.

Vi er mange som jobber på lag for et godt formål og vi ønsker våre utstillere og publikum hjertelig velkommen til Høstutstillingen 2015.

 

LIONS CLUB VESTBY
 

Kjell Ø. Hansen                    Steinar Setten

President                              Leder kunstkomiteen