Vinner av sommerbildet – Frist for innlevering av høstbildet er 1. oktober

Vinnerbildet i sommerkonkurransen er tatt mellom Kroerveien og Osloveien i Vestby

Vinner av sommerbildet – Frist for innlevering av høstbildet er 1. oktober

Hun kaller seg veldig amatør, men juryen smeltet for hennes vakre sommerbilde. Anne Helene Borge (58) fra Vestby er sommerens vinner i fotokonkurransen til Lions Vestby sone5 D104J.

VESTBY: Dermed er hun vinneren av den tredje delkonkurransen i år og får bildet sitt rammet inn og utstilt under høstutstillingen til Lions Vestby 17. og 18. oktober 2015 på Vestby videregående skole.

Du kan fremdeles bli med i høstkonkurransen, etter flotte høstdager i Vestby, men det begynner å haste med innlevering, Fristen er 1. oktober. Bidrag kan sendes inn til vår nettside  vestbyfotokonkurranse.no

Det eneste kravet de stiller for at du skal kjempe om å få bildet ditt innrammet og utstilt på høstutstillingen til Lions Vestby, er at bildet er tatt i Vestby kommune.

Les mer i Vestby avis – Nå haster det med innlevering av høstbildet

Se sommerbildene i Vestby avis