Dette bildet gikk helt til topps!

VINNERBILDET: Siri Aronsen sitt vinnerbilde som er tatt i Hølen.

Dette bildet gikk helt til topps!

Siri Aronsen er vinneren av vårens fotokonkurransen til Lions. Det var en kjempeoverrasket vinner som mottok vinnerbildet innrammet i Son.

– Jeg visste ikke at jeg var med en gang. Det er broren min som har meldt meg på og bildet jeg har tatt, forteller Siri Aronsen.

17. mai

Vestbyjenta har flyttet til Hølen og bildet er også tatt i Store Strandgate.

– Jeg tok det 17. mai i fjor etter barnetoget.

– Det er broren min Truls Aronsen og datteren hans som går der, sier hun og utdyper.

– Jeg så med en gang at det var et bra motiv og ba om å få kamera hans til å ta bildet, sier hun.

Fotoekspert Trond Larsen i bildekonkurransejuryen skryter av Siri Aronsen.

– Hun har skjønt at det viktigste ikke er utstyret, men det er evnen til å se hva som er et motiv. Det er den definitivt viktigste egenskapen man kan ha som fotograf, sier han.

Siri Aronsen er stolt over at hun vant. Hun kommer fra en sterk fotofamilie. Broren Truls Aronsen har tatt bilder siden han var liten og faren har også en stor fotointeresse.

– Begge er hobbyfotografer og har tatt mange bilder. For mange år siden brukte de til og med badet som mørkerom, sier hun og vil ikke beskrive seg selv som en hobbyfotograf.

Larsen og juryen mener likevel at hun har tatt et perfekt vårbilde, leserne kan kjapt se hvor det er tatt i distriktet, naturen rundt viser klart og tydelig at det er vår siden ting spirer og gror. Menneskene i bildet gjør det hele komplett og at bildet er årets vårbilde i Vestby kommune.

Sommerkonkurranse

– Nå starter vi sommerkonkurransen. Vi vil ha inn masse sommerbilder. Det har vært mange bra vinter- og vårbilder og vi tror også at det er mange muligheter for gode sommerbilder. Husk at bildene må være tatt i Vestby, sier Larsen og forteller at juryen også denne gangen måtte utelukke et par blinkskudd fra konkurransen siden motivene var tatt utenfor vår kommune.

Vinnerbildene vil også bli stilt ut på Lions store kunstutstilling i høst på Vestby videregående skole.

Sommerbilder kan sendes inn til vestbyfotokonkurranse.no – frist er lørdag 15. august.

Vi gratulerer Siri Aronsen med det flotte bildet som hun har fått innrammet.

2015-08-10_Vårvinner-2015

RAMMET INN: Siri Aronsen fikk bildet sitt rammet inn av Owe Bjune Baann og Rammemakeriet i Son

Les mer i Vestby Avis :  Dette-bildet-gikk-helt-til-topps