Vi gratulerer vinner av Vinter bildet 2015 - Lions Club Vestby

Med tema Vinter sto ikke juryen for en vanskelig avgjørelse denne gangen. Det ble Steven Persensky som gikk til topps med sin skildring av Vinteren i Garder i Vestby kommune.

Vi gratulerer vinner av Vinter bildet 2015 - Lions Club Vestby

Med tema Vinter sto ikke juryen for en vanskelig avgjørelse denne gangen. Det ble Steven Persensky som gikk til topps med sin skildring av Vinteren i Garder. Husk at frist for innlevering av Vår bilder er 15. juni 2015.

Vestby Lions fotokonkurranse 2015 har "4 årstider i Vestby" som tema. En hovedvinner, samt vinnerbildene for hver årstid vil bli premiert på Vestby Lions kunstutstillng helgen 17. og 18. oktober 2015 på vvg. skole.

2015-05-03_Vinnerbilde_Vinter_2015

«Molly med Mikkel på tur i Garder, vinteren 2015»

Bildet over likte juryen svært godt fordi fotografen hadde fått med seg kjerne-elementene i beskrivelsen av konkurransen. Her er det vinter så det monner. (I juryen – Alle samarbeidspartnere - Owe Baann - Rammemakeriet, Trond Larsen - PC-Info, Birger Hekkelstrand - Lions Vestby og Mattias Mellquist - Vestby avis.

For å se bildet kan du også trykke HER, eller bla deg frem i bildegalleriet for vinterbildene. Det er veldig mange andre gode bilder også!

Til sist men ikke minst, fotokonkurransen er langt i fra over! Du kan nå sende inn ditt bidrag til delkonkurransen for VÅREN.

Du kan sende inn dine vårbilder helt frem til 15. juni, så finn frem kameraet!