Nå går startskuddet i årets store fotokonkurranse - Lions Club Vestby

Trond Larsen tar bilde av Tom Schrøder-Nielsen. Nå ønsker duoen seg flere bidrag til Lions store fotokonkurranse 2015. Foto: Amund Lågbu.

Nå går startskuddet i årets store fotokonkurranse - Lions Club Vestby

Lions Vestby har igjen fått med seg Rammemakeriet, PCInfo.no og Vestby Avis i Lions fotokonkurranse for 2015, som i år allerede starter i februar.

–  Pressekontakt Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions håper at folk sender inn bilder fortløpende i den svært populære fotokonkurransen.

– Juryen ønsker med dette å få inn bilder løpende gjennom 2015 frem til 1. oktober. Etter hver årstid får en årstidsvinner sitt bilde forstørret og innrammet fra Rammemakeriet.

De har delt inn konkurransen i følgende delperioder:

* Vinter frem til 15. april

* Vår frem til 1. juni

* Sommer frem til 15. august

* Høst frem til 1. oktober

Slik deltar du

Innlevering av digitale bilder skjer via nettadresse

Her finner man også regelverk og annen info rundt konkurransen.

Vinnerbildene fra 2014 finner du også på samme nettside.

Du kan også lese mer om konkurransen på Vestby Avis sine nettsider:

Utstilling i oktober

– Uavhengig av dette vil juryen kåre årets vinner etter siste innleveringsfrist 1. oktober. Vinneren vil få tildelt sitt bilde på lerret fra Rammemakeriet under Lions kunstutstilling lørdag 17. oktober, sier Schrøder-Nielsen og fortsetter: – På kunstutstillingen vil alle bildene, også årstidsvinnerne, bli utstilt og omtalt. Alle vinnere vil dessuten få sponsorpremier. Juryen vil også i år gi en hederlig omtale til andre bilder som fortjener dette.

Se bilder fra tidligere konkurranser her:

Her er alle bidrag fra 2012!

Her er alle bidrag fra 2013!

Her er alle bidrag fra 2014!

Kan delta med flere bilder

I fjor var temaet «Mitt Vestby» mer enn 130 bilder kom inn og vinnerbildene ble stilt ut på Lions årlige kunstutstilling.

– I år forventer vi at antallet øker til det dobbelte. Konkurransen har som tidligere en forankring i bilder fra Vestby og denne gangen med ønske om bilder fra de ulike årstidene, sier pressekontakten og håper at alle deltagerne tar seg bryet med å sende inn flere bilder i konkurransen.

– Hver deltaker kan levere inntil  fire bilder per årstid. Juryen vil som tidligere vektlegge en god tekst som forklarer hvert bilde og hvor det er tatt.