Fikk Lions høyeste utmerkelse - Lions Club Vestby

FORNØYD: Johan Fredrik Müller takker for æresbevisningen Foto: Rune Pettersen

Fikk Lions høyeste utmerkelse - Lions Club Vestby

Johan Fredrik Müller fikk på Lionsklubbens julemøte «Melvin Jones Fellowship award (MJF). Det er Lions høyeste æresbevisning som kan tildeles en person som har vist stor innsats for humanitært arbeid.

VESTBY: - Johan Fredrik Müller har vært medlem i Lions Club Vestby siden 2001 og innehatt flere verv i klubben og deltatt i ulike komiteer. Klubben har vært heldig å hatt ham som kasserer i mange år, der han har sørget for at våre penger går til de som trenger det aller mest, skriver Vestby Lions i en pressemelding.

Hjelper flere

En «Melvin Jones Fellowship award» følger bare opp Johan Fredrik Müllers store samfunns- engasjement, fordi MJF-utmerkelsen betyr at klubben samtidig gir et bidrag til Lions internasjonale hjelpefond (LCIF) på 1000 USD. Fondet bevilger midler til katastrofehjelp og andre hjelpeprosjekter over hele verden.

Bidrar lokalt

Lions Club Vestby er en viktig bidragsyter for mange lag og foreniger i distriktet. De har delt ut rundt én million kroner til foreninger og andre i Vestby kommune. Nylig fikk Brevik Danseverksted, Soon Seilforening og Son Hestesportklubb 50.000 kroner på deling. Disse pengene kommer fra overskuddet til Lions Tulipanaksjon.
 Dansejentene i Son kommer til å bruke bidraget til en reisekasse til Latvia og Litauen. Der vil de ha danseoppvisninger for en rekke barnehjemsbarn.