Skolevinnere i Vestby Lions fredsplakatkonkurranse 2014-2015 er nå kåret

Det var Mina Hem Bolle og Erica Francker som stakk av med topppremien da Vestby Lions arrangerte sin Fredsplakatkonkurranse

Glade skolevinnere fra hhv. Bjørlien og Vestby skole

2014-11-07_Skolevinnere_Vestby

Det er tredje året at Lions Club Vestby inviterer 7.-klassene ved skolene i Vestby til å delta. Les her mer om konkurransen og skolevinnerne fra Bjørlien og Vestby barneskoler.

Lions internasjonale tegnekonkurranse arrangeres hver høst, og er et samarbeid med FN. Barn fra nærmere 100 land deltar hvert år, Konkurransen er åpen for barn mellom 11 og 14 år, og i Norge arrangeres den for elever i 7. klasse.

Konkurransen avvikles innen utløpet av første uke i november. Målet er å fremme refleksjon rundt temaet fred. La barna utfolde seg kreativt i markeringen av FN-dagen 24. oktober!

Elevene ved skolene Bjørlien og Vestby var representert i år hadde laget utrolig mange fine tegninger knyttet til årets tema: «Fred, kjærlighet og forståelse». De fleste tegninger ble vist
publikum på kunstutstillingen til Vestby Lions i oktober. Det var ikke lett for juryene ved de to skolene å plukke ut de endelige vinnerne.

Går videre

Skolevinnerene går nå videre til distriktskonkurransen. Vinneren der går til en landskonkurranse, og vinner her går til slutt til deninternasjonale konkurransen.

Tilbakemelding fra lærere og elever er entydig positive; elevene reflekterer over temaet og de synes det er spennende med konkurransen.

Les mer i Vestby avis