Tar du årets bilde? - Siste mulighet til å bli med i årets store fotokonkurranse i Vestby

Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions håper på flere bidrag. Her er det fotodommer Trond Larsen som knipser løs. Foto: Amund Lågbu

Fristen for innsending av bilder i årets konkurranse går ut tirsdag 30. september. Premiering på Lions kunstutstilling lørdag 11. oktober fra kl. 12:00.

Den årlige fotokonkurransen til Vestby Lions er godt i gang.

Årets tema er «Mitt Vestby», hvor deltakerne ved hjelp av et bilde få frem hva Vestby betyr for dem. Hvordan motivet illustrerer dette tema er også noe som blir vektlagt når innsendte bidrag blir vurdert.

– Fancy utstyr med speilreflekskamera og dyre linser er ikke det viktigste. Man kan fange flotte motiver med bare mobilen, sier Trond Larsen, oppstarter og en av dommerne i konkurransen.

SJEKK ALLE BIDRAG SOM SÅ LANGT ER SENDT INN 81 BILDER!

Fristen snart ute

Fristen for innsending av bilder går ut 30. september, og Larsen forteller at de nærmer seg rundt 100 bidrag til årets konkurranse.

– Vi har hatt et stigende antall deltakere de siste årene, så jeg regner med at vi får inn mange flere bidrag de neste dagene, sier Larsen.

– Hvordan er nivået på bildene?

– Vi får inn alle typer bilder, fra de som er tatt med mobil til andre som har veldig greie på foto, svarer Larsen.

De tre vinnerbildene stilles ut på Vestby Lions kunstutstilling, mens hovedvinneren også får sitt eget bilde innrammet på lerret. Alle bidragene blir lagt ut på  vestbyfotokonkurranse.no, og Larsen oppfordrer alle til å like bildene på nettsiden.

– Det er for at vi skal få se hvilket bilde som blir folkefavoritten. Det er noe nytt vi har begynt med i år, men den avstemningen vil ikke avgjøre hvem vinneren er, men gir en indikasjon på hva folket synes er bra.

Årlig konkurranse

Dette er tredje gangen den lokale fotokonkurransen arrangeres, og Larsen forteller at en av grunnene til at han startet en slik konkurranse var for å alminneliggjøre folks oppfatting om begrepet «kunst».

– For mannen i gaten så blir ofte kunst betraktet som noe veldig fint og stivt, men sannheten er at kunst er noe vi alle befatter oss med, sier Larsen.

Les også:

Se alle flotte bidrag fra 2013!
Vinnerbildet er plukket ut!
45 gode grunner til å bo i Vestby!
Se alle flotte bidrag fra 2012!