Velkommen til ny kunstutstilling i Vestby lørdag. 11. og søndag 12. oktober

Tittel "Mannen med ballongen". Dette er en av de 4 bildene Arne Samuelsen "Tassulv" har med på utstillingen.

Velkommen til ny kunstutstilling i Vestby lørdag. 11. og søndag 12. oktober

Vi håper du og dine venner kommer innom Vestby videregående skole denne helgen fra kl. 11,00, Klikk gjerne på lenkene til våre hjemmesider for mer informasjon. Pressemelding og Flyer om utstillingen finner du under menypunktet "Offentlig medlemsinfo"

På Vestby videregående skole gjøres det igjen klart for Vestby Lions store kunstutstilling – den 13. i rekken. Det blir ca. 50 nasjonale og internasjonale kunstnere. Her blir det også premiering i klubbens foto- og tegnekonkurranse. Utdeling av årets Tulipanpris(er) vil først skje etter at utstillingen er avsluttet. Separat pressemelding vil da bli laget.

Vi tror publikum vil få gode kunstopplevelser og håper på et godt salg. Overskuddet fra utstillingen vil i sin helhet gå til humanitære tiltak lokalt, nasjonalt og internasjonalt, Våre målgrupper er barn og unge, eldre og funksjonshemmede.
2014-09-17_Lionslogo

Vestby Lions hjemmesider og nye Facebookside Har som formål å gi publikum siste nytt om klubbens aktiviteter

- Kunstutstillingen/kunstnerpresentasjoner:

www.vestbykunst.no

- Fotokonkurransen:

www.vestbyfotokonkurranse.no

- Tegnekonkurransen:

www.vestbylions.no/Tegning

- Vestby Lions Tulipanpris(er):

www.vestbylions.no

- Vestby Lions på Facebook:

www.facebook.com/vestbylions

2014-09-17_Lions_kunstutstilling_og_fotokonkurranse

Kunstutstilling/kunstnerpresentasjoner
Årets utvalgte kunstnere er både nasjonalt og internasjonalt kjente. Mange har deltatt på våre tidligere utstillinger og noen stiller for første gang ut i Vestby. Vi håper og tror at vi gjennom de erfaringer vi har høstet fra tidligere utstillinger, kan presentere nok en utstilling av høy kunstnerisk og teknisk kvalitet.

Blant utstillerne er igjen vår lokale profil Arne Samuelsen «Tassulv» fra Son tilbake med nye spennende bilder.

Fotokonkurransen
"Mitt Vestby" er årets tema for fotokonkurransen. Innsendte bilder ligger på nett påklubbens sider. Husk at det er ennå tid å ta frem kamera og ta bilder. Vi ønsker flest mulig bilder innsendt elektronisk til vår nettside innen fristen 30. september. Dette gjøres enkelt med få tastetrykk. Med årets tema ønsker vi at fotografene tenker på hva det er med sitt bilde som gjør at det skildrer Vestby og hva Vestby betyr for fotografen. Det kan være en hendelse, en opplevelse, en aktivitet, eller annet som kan passe til temaet. Juryen legger vekt på din beskrivelse av dette når bildene bedømmes. Så er det opp til deg å avgjøre hva som er Ditt Vestby.

Facebook likes! Vi vil veldig gjerne at publikum stemmer på sine favoritter ved å klikke på facebook like knappen nederst under hvert bilde. På den måten kan du være med å stemme frem din favoritt som publikumsfavoritt.Vinnerbildene premieres/stilles ut på Vestby Lions kunstutstilling og vinner får bilde på lerret laget av Son Rammeverksted. 2. og 3. plass får sponsorpremier.

Tegnekonkurransen
Også i år er 7. klassinger i barneskolene i Son og Vestby invitert til å delta i Lions Fredsplakatkonkurranse (2014-2015). Temaet for årets konkurranse er ”Peace, Love and Understanding”, som er oversatt til ” Fred, kjærlighet og forståelse”. Foruten premiering av skolevinnere ønsker vi å vise flere tegninger fra skolene på kunstutstillingen. Vinnertegningene blir sendt videre til en distriktsfinale.

Vestby Lions Tulipanpris(er)
Nettooverskuddet av Lions Tulipanaksjon 2014 vil bli delt ut til en eller flere organisasjoner som gjør en særlig innsats for barn- og unge i form av en eller flere «Tulipanpriser» under mottoet:

2014-09-17_Det_er_bedre_å_bygge_barn

Originalartikkelen i Vestby Nytt nr. 9 2014 kan leses/skrives ut  ved å klikke på menypunktet "Offentlig medlemsinfo".