Kronprinsen kommer til Vestby - Lions Club Vestby

Kronprins Haakon besøker Vestby vgs i slutten av januar. Foto: Mattias Mellquist, Vestby avis.

Kronprinsen kommer til Vestby - Lions Club Vestby

Kronprins Haakon skal være med på prosjektet Dignity Day på Vestby videregående skole.

- Hver dag tar vi valg som former oss selv og omgivelsene våre. Med Dignity Day ønsker vi å invitere elevene til en samtale om hvordan deres valg og handlinger kan styrke deres egen og andres verdighet, sier leder for Global Dignity Norge, Thomas Horne.

I tillegg til Kronprinsen vil det komme eksterne veiledere fra Pedagogstudentene i Østfold, Politihøgskolen, Rotary og Lions lokalt, Antirasistisk Senter, Amnesty og Minotenk.

Kronprinsen kommer 28. januar.

Dignity Day er et to-timers skoleopplegg om verdighet som har som hensikt å bevisstgjøre ungdom på hva verdighet er og hvordan verdighet angår oss alle i hverdagen.

Les hele saken i Vestby avis:  Kronprinsen kommer til Vestby