Dette er årets bilde i Vestby Lions fotokonkurranse 2013

I fjor ble fotografen nummer tre, men i år hadde han vinnerbildet
 og det som tok andreplassen. Finn ut hvem her!

2013-09-26_Bilde_Vinnere_fotokonkurransen_Lc_Vestby

Gir seg på topp

Bronse i fjor og gull og sølv i år. Nå sier Morten Hassel at nok er nok
og gir seg på topp.

Omlag 20 deltagere hadde levert 60 verk til fotokonkurransen i regi Lions Club Vestby da fristen gikk ut. Nivået var høyt og en rekke fotografer fikk hederlig omtale.

Morten Hassel leverte fem bilder totalt, juryen fant to av dem verdige til første og andre plass.

– Neste år blir jeg ikke med, sier han og legger dermed ting til rette for årets tredjeplassvinner, Mona Larsen, overrasket debutant.

– Jeg er storfornøyd med tredjeplassen, smiler Mona.

Hun leverte to bilder, derav ett med sin egen datter som motiv.

Den blide bronsevinneren forteller at hun på fritiden tar både barne- og bryllupsbilder.

Morten Hassel hadde egentlig to ulike utgaver av vinnerbildet.

– Kona ba meg bruke det hvor du kan se Son sentrum i bakgrunnen. Så da gjorde jeg det.

Smart tenkt og like smart gjort.

Se alle bilder i konkurransen her!

«Uforglemmelige Vestby» var satt som tema for fotokonkurransen og teksten man brukte til de ulike bilder er en viktig faktor.

– Vestby skal være med i bildet, det skal si noe om Vestby og det skal begrunnes, understreker Trond Larsen og Tom Schrøder-Nielsen, to av de hovedansvarlige for årets konkurranse.

De forteller at mange bidrag ble innlevert rett før fristen gikk ut.

– Mulig en del av deltagerne slet litt med å få en passende tekst til de ulike bildene. Det kan nok hende oppgaven sånn sett var litt vrien, undrer de to.

President i Lions Club Vestby, Helge Toftner, kan fortelle om

5-600 besøkende i løpet av Høstutstillingens to dager og en omsetning på nærmere en kvart million.

– Som går til nærmiljøet, hovedsakelig barne- og ungdomsarebeid. Noe tilfaller også de eldre, understreker president Toftner.

Han forteller at årets høstutstilling er den tolvte i rekken og at Lions Club tradisjonen tro delte ut Tulipanprisen på 50.000 kroner. Som i år tilfalt HSV Fotball. Toftner skulle gjerne ønsket seg litt høyere totalomsetning etter de to dagene, men sier seg fornøyd med at de får det til, år etter år.

– Noen spesielle du vil takke for god innsats denne gang?

– Det må utvilsomt bli ledsagerne (konene) våre. De gjør en uvurderlig innsats, oppsummerer Lions Club-president Helge Toftner.

2013-09-26_Bilde_Vinner_fotokonkurransen_LC_Vestby

2013-09-26_Bilde_2._premie_fotokonkurransen_LC_Vestby

2013-09-26_Bilde_3._premie_fotokonkurransen_LC_Vestby

2013-09-26_Bilde_bildegalleri_LC_Vestby

Her ser vi de fleste bildene som er sendt inn til Lions fotokonkurranse 2013.

Se bildene i Vestby avis

Les artikkelen i Vestby avis