Fikk inn 100.000 kroner på Lions tulipanaksjon i Vestby kommune

Nettoinntekten av årets tulipanaksjon vil bli delt ut som en eller flere "Tulipanpriser" til lag/foreninger i Vestby kommune på Lions kunstutstilling i september.

Fikk inn 100.000 kroner på Lions tulipanaksjon i Vestby kommune

Lions Club Vestbys årlige tulipanaksjon innbragte hele 100.000 kroner brutto på to fantastiske dager. Hele 43.600 kroner kom inn via forhåndssalg og bidrag fra bedrifter i Vestby, Hølen og Son.

SON: Strategisk plassert utenfor dagligvarebutikker, tre i Vestby og tre i Son, hadde Lions Vestby stand og utdeling av tulipanbuketer mot et bidrag på kr. 100.- fredag 26. og lørdag 27. april.

Salget gikk tilsynelatende bra og både store og små ga sine bidrag.

2013-04-27_Tulipaner_Vestby2

Ved Rema 1000 på Store Brevik fikk fire år gamle Vegard og storesøster Villemo på fem og et halvt år, penger av pappa Sturla til innkjøp av blomster.

2013-04-27_Tulipaner_Vestby1

Disse guttene gjør et viktig arbeid. Jeg har vært med på det selv en gang, sier Sturla Engan etter sin og ungenes handel med Lionsselgerene Karl Johan Christensen og Bendix Plesner.

Sistnevnte har tre svogre som var med i foreningen og følte av den grunn et visst press med åfølge i deres fotspor.

Dette er sosialt og når vi i tillegg kan bidra med økonomisk støtte til lag og foreninger i Vestby kommune, som gjør en spesiell innsats for barn og unge, er det en en glede å bruke litt fritid på dette, sier de to.