Rusfritt arrangement for ungdom i Vestby natt til 1. mai

Tradisjonen tro, våren er her, og nok en gang ønsker kulturtjenesten i Vestby kommune å tilby ungdom fra 8.klasse til 18 år et rusfritt arrangement natt til 1. mai, med Lions Vestby som en av støttespillerne.

Ungdom fra Risil og Grevlingen ungdomsskoler har også i år deltatt i arrangementgruppa, og har fått være med på artistvalg og ellers planlegging av arrangementet. Flere ungdommer vil være med som crew for å bistå med rigging av og på scene, salg i kafé, bistå artister backstage osv.

Hva skjer?

Dette er et arrangement for ungdom fra hele Vestby kommune. Aldersgrense: 8.klasse og opp til 18 år. Åpningstid: fra kl 18.00-00:00. Det blir konsert i Idrettshallen med Gabrielle, Zawadi og Svartepetter feat. DJ Tom 12, i kaféen DJ Sharkara. Bayaz holder åpen ungdomsklubb og det blir kino i kultursalen. Hølen Filmklubb viser to filmer i løpet av kvelden, "Paranorman" og "The perks of being a wallflower". Bungee Run, sumobryting og Xbox Dance Central kan også prøves!
Les mer om artistene

Ansatte og vakter

De fleste ansatte på fritidsklubbene i Vestby vil jobbe på Grevlingen denne kvelden. Flere ansatte fra kulturtjenestens stab vil også være på jobb.

Av frivillige stiller foreldre fra FAU ved Grevlingen og Risil som vakter. Hvis du har lyst å stille opp som frivillig for å jobbe sammen med oss denne kvelden, ta gjerne kontakt.

Kulturtjenesten i Vestby kommune setter stor pris på samarbeidet med Sparebank 1 Son/Vestby, Vestby Lions, FAU på Grevlingen og Risil, Elevrådet på Grevlingen og Risil, Grevlingen skole, Natteravnene, MC-ravnene og Politiet i Follo. Uten disse kunne vi ikke få til dette arrangementet!