Tulipanaksjonen skal få ungdommene til å blomstre

Lions Vestby mener en god handling gjør mer nytte enn tusen gode tanker. Nå håper de å få lokalbefolkningen med på sine hjertesaker.

VESTBY: PR-kontakt Tom Schrøder-Nielsen er klar for en ny Tulipanaksjon til helgen. Den skal gi økonomisk bidrag til en eller flere organisasjoner i lokalmiljøet.
-  Forebyggende arbeid mot narkotika og andre rusmidler blant barn og unge, er blant Lions hjertesaker. Lions Vestby arbeider aktivt med holdningsarbeid for positive ungdomskulturer, sier Schrøder-Nielsen.
   Han og Lions Vestby sier «det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne». Nå håper de på velvillighet blant lokalbefolkningen den kommende helgen. Lionsmedlemmene vil da selge Tulipan-buketter.

Gir bort mye penger
-  Lionsmedlemmene vil være utplassert ved de fleste butikksentre i Son og Vestby. I fjor gikk nettoinntekten av Tulipanaksjonen til de to lokale håndballklubbene Son HK og Vestby HK. Lagene fikk kr. 50.000 på deling. Året før fikk Såner og Vestby musikkorps et tilsvarende beløp, sier Schrøder-Nielsen.
-  Hvem får pengene i år?
Det er ikke bestemt. Vi ønsker forslag på kandidater for Tulipanprisen 2013, sier Schrøder-Nielsen. Han forteller at man gjerne vil dele ut visst beløp til en verdig vinner under Lions kunstutstilling i september.
Fotokonkurranse
Alt nå har Lions Vestby planer om en fotokonkurranse og en fredsplakatkonkurranse til sommeren. Konkurransene slo meget bra an i fjor. Det var mange flotte bildersom ble sendt inn. Fjorårets fototema var «Derfor vi jeg bo i Vestby». Årets tema er ikke bestemt.
-  Fredsplakatkonkurransen blir for barneskolen i Son og Vestby.
Vi håper å del ut premier til konkurransevinnere under vår kunstutstilling i september, sier Schrøder-Nielsen og ser frem til helgens aksjon