Lions Vestby har smurt 30.000 snitter

Vestby Lions har smørt så mange snitter opp gjennom årene at de nesten kunne gitt to stykker hver til alle som bor i Vestby kommune. Vi tok oss en tur til snittekongene i kommunen.

Sist søndag møtte en stor gjeng opp og sørget for at deltagerne på festaftenen for funksjonshemmede i Ås fikk noe å tygge på.

2013-03-11_LC_Vestby_snitter_2

Hver gang det er festaften for funksjonshemmede i Ås, tråkker de lokale snittesmørerne til.

- Vi leverer 800 snitter til arrangementet i Ås og det har vi gjort nå 37 ganger, forteller Klaus Jacobsen som arrangerer det hele på kjøkkenet på Vestby Videregående skole.

Inne på kjøkkenet er det 30 flittige snittesmørere som er i full gang. De står ved ulike stasjoner og brødskivene får lekker behandling mellom de ulike stasjonene, før de til slutt får navnet snitter, får plast over og settes i traller, klar for transport.

- Dette foregår etter ”Henry Ford”-metoden det vil si samlebåndsprinsippet og det hele er ferdig på under en time, fastslår Klaus Jacobsen.

Les artikkelen i Vestby avis