Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Vestby

Forsiden > Viken > Vestby

Nyheter

MITT VALG – Et Lions program

Livsmestring for barn og unge inn i den nye læreplanen fra høsten 2020 – MITT VALG har verktøyet til å gjennomføre planen!
 
Artikkelen er publisert i Vestby Nytt for november med opplag på 8.500 eksemplarer, distribuert til alle husstandene og bedrifter i Vestby kommune. 

Det første digitale kurset i Mitt Valg i Norge ble arrangert i Vestby

Vestby 25. mars 2020: Kursholderen satt i England, lærerne i hver sin stue i Vestby. – Fungerte kjempefint, sier Marianne Thorvaldsen, rektor på Vestby ungdomsskole.

Lions Røde Fjær 2020 er utsatt. Vi kommer sterkt tilbake!

Lions største innsamlingsaksjon Lions Røde Fjær 2020 skulle vært i full gang. Nå strekker vi på planen. 

Lions Tulipanaksjon 2020 er avlyst

Lions Tulipanaksjon, også kalt "Lionsdagen", er en innsamlingsaksjon som har vært gjennomført årlig i slutten av april i over 30 år. Årets aksjon skulle vært gjennomført 25 april. Da skulle Lions solgt nesten en million tulipaner til privatpersoner og bedrifter som ønsker å støtte vårt forebyggende arbeid for barn og unge, herunder undervisningsprogrammet Mitt Valg. Pga. korononaviruset besluttet Lions Norge 17. mars å avlyse årets tulipanaksjon. 

Klar til levering av flere sandsekker - Lions Club Vestby

Sist lørdag 7. desember var det igjen dugnad hos Roar Larsen på Sletta gård med fylling av 220 sekker med sandsekker fra Vestby Lions. Salget er nå godt i gang etter perioder med holkeføre.  En sekk med "ekte strøsingel" fra Lions koster 100 kroner. Greit å ha på glatta! 

Lions Vestby har fått sitt første kvinnelige medlem

10.000 er med i Lions-foreningene i Norge. Kun 20 prosent er kvinner. Lions Vestby har ikke bidratt til en stadig økende kvinneandel – før nå. 

Skaper trygge barn med unikt Lions-program: “Mitt Valg" - Lions Club Vestby

Hver eneste dag tar vi små eller store valg. Lions mener at gode valg kan læres gjennom langsiktig og systematisk øving for å skape trygge barn og unge med respekt og omtanke for hverandre. At Mitt Valg er innført i skolene i Frogn, Vestby og Ås kjenner vel noen til, men at programmet også er tilpasset barnehager er nok mindre kjent. Vi besøkte derfor Store Brevik barnehage i Son for å se hvordan de praktiserer opplegget.

Dagny Presterud (99) storkoste seg på fest - Lions Club Vestby

Hele 104 pensjonister møttes i finstasen søndag ettermiddag, i anledning Lions førjulsfest i Vestby. Hele 800 snitter var smurt av frivillige før dørene åpnet.

Solgte sandsekker for nesten 100.000 kroner - Lions Club Vestby

Lions Club Vestby er godt skodd foran en ny typisk Østlandsvinter med mye holkeføre rundt omkring i Vestby. Foreningen har hundrevis av de populære sandsekkene liggende klare til salg.

Barnehageansatte på Mitt Valg kurs i Vestby

Lions Club Vestby har en 3-årig avtale med 2 private barnehager: Store Brevik i Son og Sole Skog i Vestby om innføring av Lions-programmet Mitt Valg. Opplegget er tatt inn i årsplanen for begge barnehager. Dette var det 3. kurset på 3 år de barnehageansatte gjennomførte. Foruten en del leker og rollespill var temaet denne gang de nye digitale hjelpemidler Mitt Valg tilbyr. Bøker å papir blir nå borte for å få til enklere oppdateringer av kursmateriellet. 

Lions har brukt 400.000 kroner på Vestby-lærere

Lions Club Vestby har siden 2016 invitert lærere og SFO-ansatte i Vestby på kurset «Mitt valg». Her får de skoleansatte mer kunnskap om hvordan de skal bidra til at elevene tar riktige valg i forskjellige situasjoner. – Veldig nyttig, sier Tone Haug, ansatt på SFO ved Son skole.

Lions-gave til foreldre i Vestby ved skolestart

Ved skolestart i år får foreldrene til 240 nye 1. klassinger boken «De viktige årene» - en enkel «bruksanvisning» for barna sine, med faglig støtte til hjelp for å ta gode avgjørelser i hverdagen.

Roar ble hedret for sitt frivillige arbeid

Det ble delt ut heder og tatt opp nye medlemmer da Lions Vestby hadde sin sommerfest på Prestegården i juni. Roar Larsen fikk Lions høyeste utmerkelse for sitt arbeid i foreningen.

Støtt Lions Tulipanaksjon 2019 - Lions Club Vestby

Her kan du leseartikkelen om årets tulipanaksjon i Påskemagasinet til Mediasenteret i Vestby, som sendes 21000 husstander i kommunene Frogn, Vestby og Ås.
Aksjonsdagene mot publikum starter allerede fredag 26. april og fortsetter lørdag 27. april til lageret er tomt.

Lions støtter Vestby-barn med tulipanaksjon

De nærmeste dagene kan du igjen støtte en god sak ved å kjøpe tulipaner fra Lions.

Lions Vestby ønsker også kvinner velkommen som medlemmer

Lions er venner som hjelper andre.

Vi i Lions Vestby er stolte av det arbeid vi gjør for andre lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vestby Lions, nå med 28 medlemmer, har til nå vært en ren herreklubb. Mange av oss er blitt eldre og vi ønske nå påfyll av flere medlemmer, så vel kvinner som menn og gjerne yngre som kan bidra med ny inspirasjon og nye spennende prosjekter.

Hva skjer i Lions Vestby?

Intervjuet med president Øyvind Breivik i LC Vestby er klippet fra Vestby Nytt for januar 2019 - en månedlig lokalavis i Vestby - til alle 8000 husstander i Vestby kommune.

Tine ble fotovinner 2018 - Lions Club Vestby

Tine K. Berge stakk av med seieren i 2018-utgaven av Lions Vestby fotokonkurranse.
- Jeg ble veldig overrasket, sier den talentfulle fotografen. 

Lions fotokonkurranse 2018 – Frist for innlevering av høstbildet er 11. november

Lions i Vestby håper på mange fine blinkskudd fra årets årstider i vår kommune. Vi minner nå om fristen for innlevering av høstbildene, som er søndag 11. november.

Disse sandsekkene har fått bein å gå på

Slutten av 2018 endte for veldig mange med beinbrudd og sykehusbesøk på grunn av at det er svært så glatt rundt omkring. Og flere beinbrudd kunne det vært i Vestby om det ikke var for sandsekkene til Lions Club Vestby.

Helt i hundre - Tulipanaksjon gir Lions stor sum

Mange støttet tulipanaksjonen til Lions i helga. Astri Fyrand var en av dem. Aksjonen får inn 100.000 kroner til undervisningsprogrammet «Mitt valg» i løpet av to dager.

Rune ble hedret med gjev pris - Lions Club Vestby

Rune Pettersen fikk den aller høyeste utmerkelse fra Vestby Lions, «Melvin Jones Fellowship award (MJF). Det er Lions høyeste æresbevisning som kan tildeles en person som har vist stor innsats for humanitært arbeid.

Lions-klubbenes store festaften for funksjonshemmede i Follo ble en fulltreffer – i år for 42. gang.

ÅS: Det går frem av stemningsrapporten vi har fått etter årets festaften søndag 11. mars på Ås videregående skole. Aftenen ble som vanlig en stor suksess. Hele 200 gjestene spiste, danset og koste seg mens de 9 Lions-klubbene i sone5 D104J (Follo unntatt Enebakk) sto for arrangementet, gevinstene og serveringen. Samarbeids-partnere er Oppegård Aktivitetslag og Follo kontaktklubb.

Støtt Lions Tulipanaksjon i Vestby og Son 2018

Å bidra ti at barn får en trygg oppvekst er noe av det viktigste vi gjør.

Tulipanaksjon for godt skolemiljø

Vestby Lions drar i gang ny tulipanaksjon for å finansiere flere kurs for lærere i kommunen. Fredag 27. og lørdag 28. april vil herrene i Lions selge tulipaner ved butikker i Vestby og Son. I tillegg er det mulig for bedrifter å kjøpe buketter og donere penger. Lions håper å få inn 100.000 kr gjennom årets aksjon.

Fotokonkurransen 2018 har startet - Lions Club Vestby

- Igjen ønsker vi bilder fra de fire årstidene i Vestby kommune, sier Tom Schrøder-Nielsen fra Vestby Lions. Det første temaet blir «Vinter» og vi håper på mange fine blinkskudd fra årets flotte vinter i vår kommune. Frist for innlevering av vinterbilder er lørdag 21. april.

Lions Club Vestby inviterer igjen pensjonister i Vestby til førjulsfest

Festen starter kl. 16.00 og varer til ca. kl. 19.30. Velkommen til god og variert underholdning av lokale krefter m/god mat attåt. Utlodning! Svarfrist er søndag 12. november.  Se kontaktpersoner for påmelding under Les mer..

Stor oppslutning om høstutstillingen til Lions i Vestby - Folket strømmet til

Masse folk og god stemning. Kunstutstillingen til Lions i Vestby er blitt et samlingssted og en møteplass for flere.

Solgte kunst for 300.000 - Lions Club Vestby

Det ble solgt kunst for 300.000 kroner under utstilling på Vestby videregående skole i helgen. På tross av en liten nedgang fra i fjor, er Lions godt fornøyd med gjennomføringen.

Høstutstillingen 14. og 15. oktober 2017 - Lions Club Vestby

Artikkelen under Les mer.. er klippet fra Vestby Nytt for oktober 2017 som fordeles til alle husstander i Vestby kommune

Se hjemmesiden for kunstutstillingen

Se oversikt og omtale av kunstnerne

Vestby Lions fotokonkurranse: Disse stakk av med seieren

Det kom inn 200 bilder til Lions Fotokonkurranse 2017. Lørdag ble premiering av årstidsvinnerne for vinter, vår, sommer og høst, samt hovedvinner.

Ser du hvor Fredrik har tatt vinnerbildet? Under vann...

På mange måter kan man si at Fredrik Holst var på dypt vann, men hans bilde gikk også helt til topps i høstkonkurransen takket være det. Nå er han en av fire delvinnere. Disse blir premiert med hvert sitt vinnerbilde under Lions høstutstilling lørdag 14. oktober på Vestby videregående skole. Der blir også hovedvinner presentert. 

Arrangerer høstutstilling 2017 - Lions Club Vestby

Vestby Lions inviterer til stor høstutstilling med over 50 kunstnere. Som alle år tidligere går utstillingen av stabelen på Vestby videregående skole. Årets utstilling avholdes 14. og 15. oktober.

Er du klar for en ny kunstopplevelse i Vestby lørdag 14. og søndag 15. oktober 2017?

I år kan Lions Club Vestby, sone5 D104J, igjen presentere høydepunkter fra omkring 50 kunstnere av topp nasjonalt og internasjonalt format. Dette viser hvilken anerkjennelse Vestby har fått som utstillingsarena. I tillegg til selve kunstutstillingen har vi selvfølgelig også premiering i vår populære fotokonkurransen lørdag 14. oktober kl. 12.00. 

Slik skal lærerne forebygge mobbing

40 lærere i Vestby ble sendt på kurs for å forebygge risikoatferd og mobbing blant elever. Undervisningsprogrammet kalles Mitt Valg, og finansieres av Lions Vestby.

Lions store salgsutstilling på Vestby videregående skole lørdag 14. og søndag 15. oktober 2017

I år kan Lions Club Vestby igjen presentere høydepunkter fra hele 56 kunstnere av topp nasjonalt og internasjonalt format. Se omtale av alle kunstnere/utstillere. 

Perfekt start på 2017 for Børre i Vestby Lions fotokonkurranse 2017

Fotokonkurransen til Vestby Lions har hatt to av fire delfinaler i 2017 og så langt har en fotograf vært i en egen klasse. Børre Midtsem har vunnet to av to dueller. Og det var ikke juryen klar over før man hadde sett hvem som hadde tatt vinnerbildet i vårkonkurransen. 

Elisabeth og Ola har ansvaret for to skoler

Rektor Elisabeth Berger og Undervisningsinspektør Ola Herje Raumli leder Garder skole og Vestby skole. – Vi får ikke med oss alt på samme måte, men det går bra, sier de. Blant annet er «Mitt Valg» i samarbeid med Lions-klubben i Vestby fortsatt på timeplanen.

Elise på sommercamp i Østerrike

Jeg har i sommer vært på ungdomsleir i Østerrike i regi av Lions. Gjennom det tre uker lange oppholdet ble jeg godt kjent med landet, kulturen, menneskene og ikke minst med ungdommer fra 22 andre nasjoner. Kort sagt – en opplevelse for livet.

På skolebenken igjen - SFO ansatte på Mitt valg kurs - Lions Club Vestby

Høsten 2016 ble det gjennomført 6 Mitt valg kurs for ca. 220 lærere i alle barne- og ungdomsskoler i Vestby kommune.  2. mai 2017 ble 76 ansatte i SFO også kurset. De tror at undervisningsmateriellet i «Mitt valg» vil lære ungene til å ta gode valg, tro mer på seg selv og at de til slutt vil få bedre sosial kompetanse

Hvert eneste år bruker Lions Vestby 200.000 kroner på å hjelpe andre

Artikkelen er klippet fra Vestby Avis i anledning distriktguvernørens sykkeltur for å markere Lions 100-års jubileum 2017, samt for å promotere Lionsprosjektet "De glemte barna" og lokale klubbprosjekter. 

Støtt Lions tulipanaksjon lørdag 29. april 2017

Her kan du lese artikkelen om Lions tulipanaksjon og MITT VALG i påskemagasinet til Mediasenteret i Vestby. Bladet distribueres til alle husstander i Frogn, Vestby og Ås innen torsdag 6. april 2017.

Satser på å få inn 100.000 kroner - Lions Club Vestby

Lions Vestby skal selge tulipaner igjen. Målet er å samle inn en stor sum som kommer skoleelever i Vestby til gode.

Disse fikk inn rekordsum i helgen - Lions Club Vestby

Tulipan-aksjonen til Lions Vestby 2017 ble en gedigen suksess.

- Det er rekord, sier Tom Schrøder-Nielsen til Vestby Avis.

Fremtiden til MITT VALG er strålende!

Vi i Lions Club Vestby følger ivrig med på utviklingen  av undervisningsprogrammet MITT VALG som nå er tatt i bruk av alle barne- og ungdomsskoler i Vestby. Grunnlaget er fantastisk og nå videreutvikles programmet. Artikkelen under er klippet fra det siste Lionsbladet i februar 2017.

Kronikk: Har vi lurt det norske folk til å kjøpe dieselbil som vi nå forbyr dem å bruke og som folk taper penger på?

Vegsjef Terje Moe Gustavsen, som bor i Vestby, holdt et interessent foredrag om dieselbiler og utslippsproblematikk på siste klubbmøtet til LC Vestby 11. februar 2017. I denne anledning har vi fått tilgang til hans kronikk i Vegvesenets internavis. Dokument for utskrift finner du her.

Nå er disse på jakt etter flere blinkskudd

Distriktets store fotokonkurranse har startet. - Igjen ønsker vi bilder fra de fire årstidene i Vestby kommune, sier Tom Schrøder-Nielsen fra Vestby Lions. Det første temaet blir vinterglede og fristen for å delta her er 18. april. 

Invitasjon til pensjonistfest søndag 20. november 2016

Velkommen til god og variert underholdning av lokale krefter m/god mat attåt. Svarfrist er søndag 13. november.  Se kontaktpersoner for påmelding og program under Les mer..

Torunn fikk gaven hun har drømt om - Lions Club Vestby

Nå kan svaksynte Torunn Gaarder sykle sammen med mannen sin Øystein på en ny racer tandemsykkel. Det takket være støtte fra Lions Club Vestby.

Disse var med på juleverkstedet på Vestby sykehjem

Vestby sykehjem inviterte beboere og pårørende til juleverksted tirsdag formiddag. De fikk god hjelp av Gledesprederen og Lions med arrangementet.

Velkommen til høstutstillingen 2016 - Lions Club Vestby

Artikkel i Vestby Nytt med utgivelse 13 oktober 2016.

Lions internasjonale fredsplakat-konkurranse 2016 - Maia Sofie Æsøy ble årets skolevinner i Vestby

Vestby skole har gjennom flere år markert seg med flotte tegninger i forbindelse med Lions fredsplakatkonkurranse. Tema for konkurransene hvert år er fred, og denne gangen var ordlyden: «En feiring av fred» (A Celebration of Peace).

Vestby Lions fotokonkurranse 2016 - Presentasjon av vinnerbilder

VESTBY: Under høstutstillingen til Lions Club Vestby ble også den årlige fotokonkurransen avsluttet med flere prisutdelinger. Konkurransen hadde fire kategorier, en for hver årstid, i tillegg til en hederspris for beste bilde gjennom året.

Høstutstilling på Vestby vgs - Storsalg av kunst

Kunstverk laget av 50 kunstnere, inkludert Pushwagner, var til salgs under høstutstillingen til Vestby Lions Club sist helg.

Hektisk helg for Lions Vestby

VESTBY: Helgens utstilling åpner i sedvanlig stil på Vestby videregående skole kl. 11.00 lørdag 15. oktober. Det er en duo som er spent i forkant og gleder seg over mange ting:

– I fjor solgte vi for 480 tusen kroner og vi håper jo å klare en halv million i år, sier leder i kunstkomiteen, Steinar Setten.

Han har med seg Tom Schrøder Nielsen som synes de har fått med seg mange spennende kunstnere dette året.

– Og det er 22 nye dette året. Det skjer en fornyelse og vi har ting i alle prisklasser, sier han.

Lionsprosjektet «Mitt valg» i gang på Vestby-skolene

Endelig er vi i gang med skolering av lærere på alle barne- og ungdomsskoler i Vestby kommune.  Det er Lions som står for finansieringen. Alle inntekter fra Lions årlige tulipanaksjoner i Vestby er nå øremerket dette prosjektet. Les mer om den positive tilbakemeldingen fra Son skole, som var første skole som hadde "Mitt valg" kurs. Til sammen vil det bli gjennomført 6 kurs i løpet av høsten og 2 kurs tidlig på nyåret.

Til topps etter tur til Kjøvangen

Fotokonkurransen til Lions går videre og den tredje vinneren for året er kåret. Denne gangen er det Mona Authen sitt sommerbilde av den rosa sykkelen med masse blomster som stikker amed seieren. – Nå vil vi ha høstbilder og håper på mange innsendte bidrag i løpet av september.  Premiering skjer lørdag den 15. oktober i forbindelse med Lions høstutstilling på Vestby vgs.  

Denne gjengen storkoser seg i Vestby om dagen

Lions har sin sommerleir om dagen. En rekke ungdommer fra forskjellige land er samlet på folkehøgskolen i Vestby.

– Dette er årets viktigste bok

President Kjell Skas i Lions Vestby er ikke i tvil om at dette er årets viktigste bok for foreldrene til årets førsteklassinger.

"En feiring av fred" er temaet for Lions fredsplakatkonkurranse 2016-2017

Lions fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober. I mer enn 25 år har millioner av barn fra nærmere 100 land deltatt i konkurransen. Vi håper igjen at barneskolene i Vestby vil delta.

Lions fikk inn rekordsum

- Vi er kjempefornøyde, sier Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions og forteller at Tulipanaksjonen sørget for 105.000 kroner i inntekter til klubben.

Nå har han vunnet fotokonkurransen to ganger på rad

Stig Hansson fortsetter å levere blinkskudd etter blinkskudd. Nå har han vunnet fotokonkurransen til Lions to ganger dette året. Nå er det 2 delkonkurranser igjen, sommer og høst. Vinnerbildene for hver årstid, samt en total vinner vil bli premiert og vist på Lions årlige kunstutstilling 15. og 16. oktober 2016.

Årets første fotovinner vil ta flere blinkskudd - motivasjon til tusen

Stig Hanssons sitt flotte vinterbilde er vinner av første fotokonkurranse til Lions - Vi hadde en veldig tøff jobb med å kåre en vinner Det var flere gode bilder, sier Trond Larsen i fotojuryen.

Jubilanten feiret med stil

Han hadde aldri hørt om Lions, men likevel ble han Lions Vestbys første president i 1966.  Lørdag 30, april feiret Gunnar Brangerud og resten av Lions-gjengen klubbens 50 første år.

- Dette er Lions viktigste dager i løpet av året

Fredag og lørdag ser du mange fra Vestby Lions rundt omkring på butikker og kjøpesenter i Vestby. Det er årets Tulipanaksjon som skal gi viktige penger til Vestby-skolene i år. Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions sier at inntektene fra Tulipanaksjonen vil bruke til «Mitt valg»  fremover.

Skal bruke denne boken i kampen mot skolemobbing

Se hva som skjer i alle barne- og ungdomskoler i Vestby denne høsten.

Lions i Follo samlet 230 til flott festaften på Ås vgs.

Lions-klubbene i Follo, herunder Lions i Vestby, arrangerte søndag kveld sitt tradisjonsrike arrangement, festaften for funksjonshemmede, på Ås videregående skole.
 
Klikk på Les mer under og se video fra festen under artikkelen i Ås avis.

Støtt Lions Tulipanaksjon fredag 29. og lørdag 30. april i Vestby

Snart kommer årets viktigste Lionsdager – fredag 29. og lørdag 30. april 2016 og Lions årlige Tulipanaksjon. Den gleder vi oss alle til å delta på.
Under menypunktet "Offentlig medlemsinfo" er artikkelen under vist i fullversjon - dvs. bedre lesbar. 

Lions stopper mobbing med tulipaner

Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne! Dette er budskapet når Lions lørdag 30. april arrangerer sin landsomfattende innsamlingsaksjon, Lions Tulipanaksjon. Frivillige medlemmer gir denne dagen bort blomster som takk for støtte til forebyggende barne- og ungdomsarbeid.

«Pushwagner» tok Vestby med storm

På under to timer solgte Terje Brofos, mer kjent som «Pushwagner», tre av sine seks malerier på Vestby vgs. Med andre ord, stor suksess for Lions Club som presenterte og solgte verker fra den omstridte, men for tiden enormt godt selgende kunstneren. Med en bruttoomsetning på kr. 465.000 for utstillingen totalt, er estimert overskudd til sosiale tiltak ca. kr. 120.000, sier  pressekontakt Tom Schrøder-Nielsen i LC Vestby.

Garderjenta gikk helt til topps i Follo

Med vinnertegningen fra Vestby, leverte Celine Hem Svae fra Garder et fenomenalt bidrag til Lions globale fredsplakatkonkurranse for 7. klassinger. Tegningen ble også kåret til den beste i Follo.

Vestby Lions store fotokonkurranse 2016 har startet

Nå er årets store fotokonkurranse til Vestby Lions i gang. – Vi har en flott vinter. Jeg håper at folk passer på og tar bilder nå, sier Tom Schrøder-Nielsen i Vestby-klubben og håper på mange gode bidrag i tiden som kommer.

Tema i år vil være: Vestby2016 og frist for å delta i vinterkonkurransen er 15. april. 

Vinner av høstbildet - Lions Club Vestby

20 år gamle Susanne Erøy fra Vestby tar så gode dyrebilder at hun vant konkurransen om det beste høstbildet i Lions Vestby store, årlige fotokonkurranse.

Vinneren av Lions fotokonkurransen 2015 - Lions Club Vestby

– Vinneren Mona larsen trodde aldri hun skulle vinne

Det var tilfeldig at hun hadde med seg fotoapparatet akkurat denne dagen og hun rakk så vidt tidsfristen for levering. Mona Larsen fra Vestby var en glad og overrasket vinner av Lions fotokonkurranse.

Høstutstilling 17. - 18. oktober i Vestby

Lions Club Vestby ønsker velkommen til den fjortende Høstutstillingen i Vestby – en salgsutstilling med kunstverk av lokalt, nasjonalt og internasjonalt kjente kunstnere. Ca. 50 kunstnere stiller, herunder den mest kjente av de alle PUSHWAGNER (Terje Brofos).

Utrolig utveksling til Sveits sommeren 2015

Brynjar Mork Mæhling (17)  forteller her om sin utveksling til Sveits sommeren 2015 og anbefaler ungdom på samme alder snarest å ta kontakt med Lions Vestby for et liknende opphold i utlandet sommeren 2016.  Det er ennå en plass ledig som klubben vil sponse, men påmeldingsfristen  er allerede 25. oktober. Så vær snar! Kontakt Jan Sørli på mobil: 41326660 eller Ole Johan Hvidsten på mobil: 91578740

Pushwagner til Vestby

Lørdag åpner Lions Club Vestby dørene til den 14. Høstutstillingen på Vestby videregående skole fra kl. 11,00. Pushwagner (Terje Brofos) stiller med seks arbeider i ulike prisklasser. Pressekontakt i Vestby Lions, Tom Schrøder-Nielsen, sier det var en tilfeldighet som har fått Pushwagner til å stille ut i Vestby.

Invitasjon til Lions fredsplakatkonkurranse 2015-2016

Også i år inviteres barneskolene i Son og Vestby til å delta i Lions fredsplakatkonkurranse (2015-2016).

Vinner av sommerbildet – Frist for innlevering av høstbildet er 1. oktober

Hun kaller seg veldig amatør, men juryen smeltet for hennes vakre sommerbilde. Anne Helene Borge (58) fra Vestby er sommerens vinner i fotokonkurransen til Lions Vestby sone5 D104J.

Lions Tulipanaksjon - Nå trår Lions til igjen

Har gitt en million til barne- og ungdomsarbeid. Under mottoet "Det er bedre å bygge barn enn og reparere voksne" er forebygging av mobbing, rusmisbruk, vold og overgrep et prioritert satsingsområde for Vestby Lions.

Vi gratulerer vinner av Vinter bildet 2015 - Lions Club Vestby

Med tema Vinter sto ikke juryen for en vanskelig avgjørelse denne gangen. Det ble Steven Persensky som gikk til topps med sin skildring av Vinteren i Garder. Husk at frist for innlevering av Vår bilder er 15. juni 2015. 

Dette bildet gikk helt til topps!

Siri Aronsen er vinneren av vårens fotokonkurransen til Lions. Det var en kjempeoverrasket vinner som mottok vinnerbildet innrammet i Son.

Dansefeber på Festaften i Ås - Lionsklubbene i Follo

For 38. gang var det full fest på Ås videregående skole da Lions-klubbene i Follo inviterte funksjonshemmede fra hele distriktet til festaften søndag 8. mars

Nå får rytterne støtte - Lions Club Vestby

Signy Svendsen i Son Hestesportklubb gleder seg til mai.

Lions Røde Fjær i Vestby - Håpet å få inn minst 70.000 kroner - Resultatet ble 107.107 kroner

Aksjonen startet mandag 2. februar og avsluttes søndag 8. januar, som er selve bøsseaksjonsdagen. Vi snakker om felles krafttak mot mobbing i regi av Vestby Lions.

Kjempesuksess for Lions Røde Fjær aksjon i Vestby

Takk til mange bøssebærere og takk til publikum som igjen støttet Lions arbeid for barn og unge. Bøsseaksjonen, pluss det som til nå er kommet inn på bank utgjør 108.000 kroner.

Nå går startskuddet i årets store fotokonkurranse - Lions Club Vestby

Lions Vestby har igjen fått med seg Rammemakeriet, PCInfo.no og Vestby Avis i Lions fotokonkurranse for 2015, som i år allerede starter i februar.

Har gitt én million kroner til lokalmiljøet - Lions Club Vestby

Vestby Lions har gitt bort rundt én million kroner til diverse lag og foreninger og andre lokale tiltak opp gjennom årene. Nå er det 50.000 nye kroner som deles ut til tre foreninger.

Fikk Lions høyeste utmerkelse - Lions Club Vestby

Johan Fredrik Müller fikk på Lionsklubbens julemøte «Melvin Jones Fellowship award (MJF). Det er Lions høyeste æresbevisning som kan tildeles en person som har vist stor innsats for humanitært arbeid.

Støtt Lions Røde Fjær aksjonen 2. til 8. februar 2015

Lions Røde Fjær 2015 går til det landsomfattende barne- og ungdomsprosjektet MITT VALG. Vi håper å treffe deg hjemme primo februar.
Ta vel imot våre bøssebærere!

Lions-rap: Vi er Lions!

I forbindelse med innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2015 har Lions fått profesjonell hjelp til å lage en egen «Lions-rap».

Med Lions ungdomsutveksling til Nederland

Hermann Bisgaard Hjelting fra Vestby anbefaler alle å ta kontakt med sin lokale Lionsklubb får å delta i Lions utvekslingsprogram. Hans 3 ukers opphold i Nederland sist sommer ga et minne for livet. Her forteller han mer....

Elleville Sveen toppet Lions festkveld for pensjonister

Vestby Lions tradisjonelle førjulsfest for pensjonistene i kommunen hadde god underholdere, allsang, servering av snitter og kringler og til slutt flotte gevinster i det store lotteriet som gledet mange.
.

Hjemmeside for Lions Røde Fjær 2015

Gå til  hjemmesiden for aksjonen  www.lrf.no, og følg de siste oppdateringer mot aksjonsperioden 2. til 8, februar 2014. Innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2015 går til stiftelsen «Det er mitt valg» som arbeider forebyggende på ideelt grunnlag i forhold til mobbing, rusmisbruk, vold og overgrep.

Med Lions ungdomsutveksling til Nederland

Hermann Bisgaard Hjelting fra Vestby fikk et minne for livet, Les vedlagte artikkel i julemagasinet til Vestby Nytt 2014, der han forteller om sine opplevelser  fra sommeren 2014.

Gir støtte til spennende prosjekter

Vestby Lions har gitt bort rundt en million kroner til diverse lag og foreninger og andre lokale tiltak opp gjennom årene. Nå er det 50.000 nye kroner som deles ut til 3 lokale foreninger. 

Kunstnerisk politikvinne på kunstutstillingen i Vestby

Parkeringsplassen var smekkfull og det sydet av folk da Lions i Vestby åpnet kunstutstillingen lørdag formiddag 11. oktober.

Skolevinnere i Vestby Lions fredsplakatkonkurranse 2014-2015 er nå kåret

Det var Mina Hem Bolle og Erica Francker som stakk av med topppremien da Vestby Lions arrangerte sin Fredsplakatkonkurranse

«Thorhild Widvey» fronter høstutstillingen i Vestby

Kunstner Eva Ströberg stilte med en blandingshøne ved navn Thorhild Widvey da helgens «Høstutstillingen 2014» i regi av Lions Club Vestby skulle promoteres.

Håper og tror at 1500 fristes av dette

Lions Vestby åpner dørene på Vestby videregående skole til helgen 11. og 12. oktober. Nå håper de at mange tar turen innom og får med seg variert kunst

Det fineste stedet jeg vet om i Vestby

Tor Erik Sagvoldens blinkskudd gikk helt til topps i Vestby Lions fotokonkurranse 2014.

Vestby Lions på Facebook

Besøk vår Facebook-side og hold deg oppdatert på siste nytt fra klubben.

Velkommen til ny kunstutstilling i Vestby lørdag. 11. og søndag 12. oktober

Vi håper du og dine venner kommer innom Vestby videregående skole denne helgen fra kl. 11,00, Klikk gjerne på lenkene til våre hjemmesider for mer informasjon. Pressemelding og Flyer om utstillingen finner du under menypunktet "Offentlig medlemsinfo"

Tar du årets bilde? - Siste mulighet til å bli med i årets store fotokonkurranse i Vestby

Fristen for innsending av bilder i årets konkurranse går ut tirsdag 30. september. Premiering på Lions kunstutstilling lørdag 11. oktober fra kl. 12:00.

Lions Tulipanaksjon og forslag til kandidater til Vestby Lions Tulipanpris 2014

– Vestby Lions har også i 2014 bestemt å gi nettooverskuddet av aksjonen i form av en eller flere Lions Tulipanpriser. Vi ber om forslag til hvilke lag, foreninger eller ungdomsprosjekter som fortjener en Lions Tulipanpris i år før 30. august,

Vestby Lions Fotokonkurranse 2014 har startet

Frem til 30. september er det mulig å sende inn bilder til konkurransen gjennom:  vestbyfotokonkurranse.no

Hvem tar de beste bildene? Du?

Den fineste tegningen i den nasjonale kåringen av Lions tegnekonkurranse for fred 2013

Nora Landquist fra Horten har tatt første steget for å bli en internasjonalt anerkjent kunstner ved å vinne den nasjonale kåringen av Lions tegnekonkurranse for fred. Tema for Lions fredsplakatkonkurranse 2013 var "VÅR VERDEN – VÅR FREMTID".

Den internasjonale vinner av fredsplakatkonkurransen 2013-2014 kommer fra India

Den internasjonale fredsplakatkonkurransen 2013-2014 " Our World, Our Future" ble vunnet av 12 år gamle Tongbram Mahesh Singh fra India.

Invitasjon til Lions Fredsplakatkonkurranse 2014-2015

Også i år inviteres barneskolene i Son og Vestby til å delta i Lions Fredsplakatkonkurranse (2014-2015). Temaet for årets konkurranse er ”Peace, Love and Understanding”, som er oversatt til ” Fred, kjærlighet og forståelse”.

Ny fest-suksess for funksjonshemmede i Follo - Lionsklubbene i Follo

Den årlige store begivenhet for funksjonshemmede i Follo gikk av stabelen søndag 9.mars på Ås videregående skole.

Distriktsvinner i Lions internasjonale tegnekonkurranse 2013 er fra Vestby

Tolv år gamle Kiarrah Chelsea Z. Santillan fra Vestby skole er et tegnetalent langt utover det vanlige. Hun vant prisen for beste tegning i vårt distrikt. Landsfinalen ble vunnet av en fra Horten og den internasjonale finale en fra India.

2013-10-25_Skolevinner_Vestby_2013

Skole- og distriktsvinner Kierrah Santillan fra Vestby barneskole. Her sammen med vår president Helge Toftner

HSV Fotball fikk Vestby Lions Tulipanpris for 2013

HSV Fotball fikk, som allerede kjent for mange, prisen er på 50.000 kroner i 2013.
Summen er  overskuddet av Lions tulipanaksjon i april 2013. HSV-magasinet for
desember forteller i desembernummeret om hvordan støtten vil bli disponert i
HSV Fotball.

Kronprinsen kommer til Vestby - Lions Club Vestby

Kronprins Haakon skal være med på prosjektet Dignity Day på Vestby videregående skole.

Støtt Lions Tulipanaksjon fredag 25. og lørdag 26. april 2014 i Son og Vestby

Vi ser igjen frem til Lions årlige tulipanaksjon den siste helgen i april og håper på god støtte fra både bedrifter og publikum. Nettoinntekten fra aksjonen er øremerket barn- og unge i Vestby kommune. De 3 siste år har hhv. skolekorpsene, håndball- og fotballklubbene i kommunen fått en Vestby Lions Tulipanpris på kr. 50.000 hver. 

2014-04-08_Bilde_og_tekst_HSV_2013

2013: Tilført kr. 50.000 til fond for vanskeligstilte i HSV

2014-04-08_Bilde_håndball_2012

2012: Kr. 25.000 til hver av håndballklubbene i Son og Vestby

2014-04-08_Bilde_korps_2011

2011: Kr. 25.000 til hver av skolekorpsene i Son og Vestby

                                                                                                        .

Lions inviterer pensjonister i Vestby til tradisjonell førjulsfest søndag 24. november 2013

Festen på Vestby videregående skole starter kl. 16:00 og varer til ca. kl. 19:30.
Påmelding innen søndag 17. november til Helge Bakke 91178242 / 64957605 eller
 til Henning Fangel 97586505 / 64957262.                                                                                                                                                                                                                                                                       

Om Lions førjulsfest for pensjonister søndag 24. november - Lions Club Vestby

Førjulsfesten finner sted på Vestby videregående skole fra kl. 16:00 til ca. kl. 19:30.
    

Gavemilde «gubbers» gedigende giverglede - Lions Club Vestby

Verdens største humanitære serviceorganisasjon heter Lions og har 1,35 mill. medlemmer. 35 av dem hører til i Vestby. Helge Toftner og Vestby Lions har gitt penge støtte til flere lag og organisasjoner opp gjennom årene. Se hvem de har støttet her…

Høstutstilling og fotokonkurranse - Lions Club Vestby

I september var det igjen klart for Vestby Lions store høstutstilling. Her ble også vinnere i klubbens store fotokonkurranse kåret.

Jubel for pengebidrag - Lions Club Vestby

Barneaktiviteten i Son får penger fra Lions Vestby. Det betyr at kanskje flere barn kan benytte seg av tilbudet.

Billett merket: 3 uker i Finland

Før jeg dro til Finland hadde jeg mange tanker og forventninger. Det var litt rart å tenke
på er Lions klubben i Vestby hadde valgt meg som representant for å dra til Finland på
Lions ungdomsutveksling. En ungdom mellom 18 og 21 år gis mulighet for en til-
svarende tur til syd Europa sommeren 2014. Les infoboks i slutten av denne artikkel.

Høstutstilling i Vestby lørdag 21. og søndag 22. september

Den 21. og 22. september er det duket for en ny kunstutstilling i regi av Lions Club Vestby. Sted: Vestby videregående skole. Tid: Lørdag  fra kl. 11:00 til 17:00 og søndag fra kl. 11:00 til 16:00. Utstillingen er den 12. i rekken og har i år mange nye kunstnere.

 Premiering av Vestby Lions fotokonkurranse 2013, fredsplakatkonkurranse for barneskolene og utdeling av Vestby Lions Tulipanpris 2013 skjer lørdag 21. september fra kl. 13:00.

Dette er årets bilde i Vestby Lions fotokonkurranse 2013

I fjor ble fotografen nummer tre, men i år hadde han vinnerbildet
 og det som tok andreplassen. Finn ut hvem her!

50.000 grunner til å juble for HSV - Lions Club Vestby

HSV Fotball kan glede seg over én ekstra ting i serieinnspurten.

Mens herrelaget kjemper for å overleve i 4. divisjon, så kan distriktets yngre fotballspillere se frem til et bidrag i klubbkassa deres. HSV fikk Vestby Lions Tulipanpris 2013 på kr. 50.000.

Fikk inn 100.000 kroner på Lions tulipanaksjon i Vestby kommune

Lions Club Vestbys årlige tulipanaksjon innbragte hele 100.000 kroner brutto på to fantastiske dager. Hele 43.600 kroner kom inn via forhåndssalg og bidrag fra bedrifter i Vestby, Hølen og Son.

Arrangerer ny fotokonkurranse i Vestby

"Uforglemmelige Vestby" er årets kategori i Lions Vestbys fotokonkurranse 2013. Frist for innleverte digitale bilder via nettadresse www.dittbilde.com/lionsvestby-fotokonkurranse er 15. september. Premiering skjer på Lions kunstutstilling lørdag 21. september.

Klart for ny Lions Tulipanaksjon i Son og Vestby fredag 26. og lørdag 27. april

Fredag 26. og lørdag 27. april deler Lions Vestby ut buketter til publikum og bedrifter mot et bidrag på kr. 100 pr. bukett. Nettoinntekten av aksjonen er øremerket organisasjoner i Vestby kommune, som gjør en særlig innsats for barn og unge.

Tulipanaksjonen skal få ungdommene til å blomstre

Lions Vestby mener en god handling gjør mer nytte enn tusen gode tanker. Nå håper de å få lokalbefolkningen med på sine hjertesaker.

Rusfritt arrangement for ungdom i Vestby natt til 1. mai

Tradisjonen tro, våren er her, og nok en gang ønsker kulturtjenesten i Vestby kommune å tilby ungdom fra 8.klasse til 18 år et rusfritt arrangement natt til 1. mai, med Lions Vestby som en av støttespillerne.

Vestby Lions Tulipanpris 2013

Vestby Lions har bestemt at de vil gi ut overskuddet av de årlige «Lions tulipanaksjoner» til en eller flere organisasjoner som gjør en særlig innsats for barn og unge i Vestby kommune.

Lions Vestby har smurt 30.000 snitter

Vestby Lions har smørt så mange snitter opp gjennom årene at de nesten kunne gitt to stykker hver til alle som bor i Vestby kommune. Vi tok oss en tur til snittekongene i kommunen.

Sist søndag møtte en stor gjeng opp og sørget for at deltagerne på festaftenen for funksjonshemmede i Ås fikk noe å tygge på.

Ny ladning med strøsingel leveres nå bensinstasjonene i Vestby og Son

10 medlemmer av Lions i Vestby fylte opp 400 nye sekker med strøsingel til bensinstasjonene i kommunen lørdag 12. januar.

Vestby Lions Tulipanpris 2012 gikk til håndballklubbene i kommunen

Son HK og Vestby HK er vinnere av tulipanprisen til Vestby Lions. Det betyr at klubbene får 25.000 kroner hver.

Mest sette bilder i Vestby - konkurranse i regi av LionsVestby

Teamet var ”Derfor vil jeg bo i Vestby” og folk klikket som bare det siden det kom mange innsendte bilder i Lions Club Vestbys konkurranse i samarbeid med Vestby Avis.

Som en oppsummering av året har avisen samlet de mest sette bildene i året som gikk. På topp på lista er konkurransen til Lions Club Vestby. Her finner du mange av de fantastiske bildene som kom inn. Se bildene her

Lions høyeste utmerkelse tildelt Birger Hekkelstrand

Birger Hekkelstrand fikk på Lionsklubbens julemøte «Melvin Jones Fellowship award (MJF). Det er Lions høyeste æresbevisning som kan tildeles en person som har vist stor innsats for humanitært arbeid.
Bildet viser Birger Hekkelstrand flankert av Lionsklubbens  president Bjørn Tørmo til venstre og visepresident Helge Toftner.

Vil du delta på Lions ungdomsutveksling i utlandet?

Lions Club Vestby ønsker å invitere/sponse en ungdom i Vestby kommune til å delta i Lions ungdomsutveksling sommeren 2018.

Her finner du info om programmet Lions Youth Camps & Exchange og hvem du kan kontakte i vår klubb om du er interessert.

Vant fotokonkurransen med dette bildet - Lions Club Vestby

Vinneren av Lions høstfotokonkurranse er kåret. Birger Husby stakk av med førstepremien for sitt bilde fra flisløypa gjennom Pepperstad skog.