Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Fredrikstad

Forsiden > Viken > Fredrikstad

Nyheter

Invitasjon til Distriktsmøte i Lions distrikt 104 J lørdag 6. april kl. 10.00 i Fredrikstad

Lions Club Fredrikstad i samarbeide med distrikt 104 J, har gleden av å invitere til Distriktsmøte lørdag 6. april på Hotel Scandic City. 

Registrering fra kl. 09.00. Møtestart kl. 10.00.

Påmeldingsfrist og betaling av deltageravgift kr. 450.- er 22. mars 2019.

Ketil Skaarberg hedret for 50 års innsats

Medlem Ketil Skaarberg ble behørig hedret under Lions Clubs Fredrikstads medlemsmøte i mars. På månedens første dag rundet Skaarberg 50 års medlemsskap i klubben og organisasjonen hvor han opp gjennom har bekledd en rekke verv som soneleder, president i klubben, leder av Narko-komiteen, mangeårig leder av Julelotteriet for å nevne noe. 

Pengegave til beredskapsbåten

Lions Club Fredrikstad vedtok på siste klubbmøte å bevilge 100.000 kroner  til anskaffelse av beredskapsbåt for Østfold. På vegne av klubben, møtte president Tom Johansen og visepresident Dagfinn Lindberg.

800.000 Lions-kroner delt ut - Lions Club Fredrikstad

Hele 800.000 kroner har Lions Club Fredrikstad tilført store og små tiltak i foreninger i kommunen og på fylkesbasis under de siste fire månedene 2018.  Onsdag var representanter fordi som kunne motta de største sjekkene samlet på Hanco Cafe hvor jubelen sto i taket.

Lions skapte hygge på Emil Mørchs Minne

Velferdskomiteen i Lions Club Fredrikstad troppet sist mandag opp på Emil Mørchs Minne for å spre glede til beboerne. Med seg hadde de marsipankake som de serverte beboerne sammen med kaffe og noe godt å drikke ved siden av.

Se oversikt: Her kan du hente gratis strøsand!

Det er veldig glatt på fortau og i oppkjørsler om dagen. Nå gjør Fredrikstad kommune en innsats for å forebygge lårhalsbrudd og andre fallskader på glatta – og tilbyr utkjøring av strøsand til alle eldre og funksjonshemmede i samarbeid med Frivilligsentralene og Lions Club Fredrikstad.

Mest grasrot til Lions i Østfold

Lions Club Fredrikstad er den foreningen i Østfold som mottok mest støtte gjennom Grasrotandelen i fjor, melder Norsk Tipping. Klubben fikk inn over to millioner kroner på dette og hadde også flest grasrotgivere i fylket. Videre fulgte Sarpsborg 08, Dyrebeskyttelsen i Fredrikstad, Sparta og Stjernen.

3000 skøytebarn på pølsefest med Lions i Fredrikstad

Fullt hus og stormende jubel med barn fra skoler, SFO og barnehager var med på å bidra til suksessen i Fredrikstad siste uke i januar, med 6 klubber i Fredrikstad som viktige støttespillere.

Spanderte lunsj på Seilerkroa

Lions Club Fredrikstad tok med seg 19 beboere på Fjeldberg Sykehjem på tur til Hankø

Her kommer (nesten sikkert) vinter'n i år!

Barna i St. Hansfjellet barnehage er blant dem som kan være litt sikrere enn andre på at det blir vinter i år. Årsaken er at Lions Fredrikstad har gått til innkjøp av egen snøkanon til blant annet denne barnehagen.

Heder til idretts- og ungdomsleder Trond "Kurte" Andreassen

Under årets julemøte i Lions Club Fredrikstad ble den kjente idrettsleder og ungdomsarbeider Trond «Kurte» Andreassen i Rolvsøy hedret med klubbens ærespris. President Asbjørn Haugdal fremhevet spesielt Tronds innsats for ungdom i Fredrikstad-distriktet og i den forbindelse evnen til å se alle. 

4 millioner kroner til Lions fra Grasrotandelen

Lions Club Fredrikstad troner fortsatt som nummer to blant alle mottakere av grasrotandeler i 2016. Og klubben har økt med 300.000 kroner siden i fjor.

Frederik-elever klare for prestisjefylt konkurranse på Yale University i USA

Mer kunnskapsrike ungdommer enn disse Frederik-elevene skal du lete lenge etter. I helgen deltar de i prestisjefylt konkurranse på Yale University i USA, sponset av Lions Club Fredrikstad

Julekonsert i Fredrikstad mandag 12. desember - Lions Club Fredrikstad

I samarbeid med en av Norges ledende konsertarrangører, inviterer Lions Club Fredrikstad igjen til ny julekonsert "Stille natt Hellige natt" mandag 12. desember kl. 21.30 i Fredrikstad Domkirke. 

Bjørg vant Lions-bilen - Lionsklubbene i Fredrikstad

Bjørg Tandberg fra Torsnes er den heldige vinneren av «Lions-bilen» i år. 

Sang seg til kulturstøtte - Lions Club Fredrikstad

Korene Cantabile og Vestbygda Blanda kor sørget for en vellykket allsangkveld i Bibliotekets Aula fredag kveld i regi av Lions Club Fredrikstad. Rundt 200 hygget seg i to timer og sang med for full hals på bare kjente melodier. Korenes innsats ble belønnet med 15.000 kroner til hvert kor i kulturstøtte. 

Velkommen til kunstutstilling i Fredrikstad 8. til 30. oktober

Åpning av Lions kunstutstilling i regi av LC Fredrikstad skjedde lørdag 8. oktober. Inntekten går til " New Belgica". Salgsutstiling med verk fra Kåre Tveter, Chagall og Petar Tale.

Gratis strøsand også i vinter - Lions Club Fredrikstad

Som et ledd i det forebyggende helsearbeidet får eldre og funksjonshemmede også i vinter tilbud om gratis strøsand.

1,6 grasrot-millioner til Lions Club Fredrikstad

Vålerenga leder fortsatt, men Lions Club Fredrikstad troner som nummer to blant mottakere av grasrotandeler i 2015

Lions Club Fredrikstad i grasrot-toppen i Norge

971 000 grasrotgiverne har sørget for at Norsk Tipping i disse dager kan overføre 145 millioner kroner til lag og foreninger over hele landet. Det Lions Club Fredrikstad har oppnådd er fantastisk. Andre 

192.000 til rehabilitering av slagpasienter - Lions Club Fredrikstad

Mandag var gleden stor i kommunens rehabiliteringsavdeling.

Færre valglokaler - Lions Club Fredrikstad

Valgkretsene i Fredrikstad reduseres fra 26 til 18 ved årets kommunestyre- og fylkestingsvalg. En del innbyggere må dermed belage seg på lengre reisevei til valglokalet. Men Lions i Fredrikstad trår til!

Ellevilt med «Falco» på isen - Lions Club Fredrikstad

«Isaktivitet på Dagtid» fikk overrakt gavesjekk på 35.000 kroner av Lions Fredrikstad

Ga bil på sparket - Lions Club Fredrikstad

Når hjelp trengs så vet Lions-folket å snu seg raskt rundt. Det beviste LC Fredrikstad da bilen til Hjørgunn gård og Behandlingssenter kollapset og tilstanden var av en slik art at vrakpant ble anbefalt. Bilen som brukes daglig til formål, som er helt nødvendig for at virksomheten skal gå knirkefritt, tok Fredrikstad-klubben på sparket.

Full fres under barnas gateløp – Lions Club Fredrikstad

Både barn og voksne trosset det sure været for å delta og se på under årets tulipanløp, arrangert av Lions Club Fredrikstad.

Gavedryss - Lions Club Fredrikstad og Lions Club Fredrikstad/Glemmen

Med tydelig stor glede mottok Barnekreftforeningen en gavesjekk på 90.000 kroner lørdag fra Lions Club Fredrikstad og Lions Club Fredrikstad/Glemmen som er henholdsvis 60 og 30 år i år.

Lions Club Fredrikstad arrangerer julekonsert

I samarbeid med en av Norges ledende konsertarrangører, inviterer Lions Club Fredrikstad igjen til ny julekonsert "Stille natt Hellige natt" fredag 12. desember kl. 17.30 i Fredrikstad Domkirke. 

Grasrotandelen 2014: 1,3 millioner til Fredrikstad Lions

2014 ble et rekordår for Grasrotandelen. I løpet av året har Norsk Tippings kunder sørget for at 357 millioner kroner er fordelt direkte til lokale lag og foreninger. Lions Club Fredrikstad er en av de som mottar mest.

Fisket seg til toppen av pallen - Lions Club Fredrikstad

Alfred (11) og Grethe (9) kjempet med nebb og krabbeklør for å vinne krabbefiskekonkurransen på Havnefestivalen på Skjærhalden

Stemningsfulle toner - Lions Club Fredrikstad

Lions Club Fredrikstad og Fredrikstad Musikkråd har pustet nytt liv i tradisjonsrikt arrangement i Kirkeparken.

VIF topper igjen – Lions Club Fredrikstad

På denne tippeligatabellen troner Vålerenga alltid øverst. Med Lions Club Fredrikstad hakk i hel.

Prøysenkonsert med Heidi Gjermundsen Broch med band for små og store 1 og 2 november i Fredrikstad

I samarbeid med Litteraturhuset i Fredrikstad har LC Fredrikstad fått Heidi Gjermundsen Broch med band til to Prøysen-konserter henholdsvis 1. og 2. november. LC Fredrikstad/Glemmen og LC Fredikstad vil dele ut jubileumsgaver lørdag kveld.

Håver inn gode kroner - Lions Club Fredrikstad

Nesten én million kroner ble overført fra Norsk Tipping til Fredrikstad Lions Club som Grasrot-andel for 2013. Det kommer hele byen til gode. Norsk Tipping overførte i fjor 339 millioner kroner som Grasrotandel til lag og foreninger rundt landet. Lions Club Fredrikstad ligger på 6. plass!

Tulipanløp for barn i Fredrikstad fredag 25. og lørdag 26. april

Lionsklubbene i samarbeid med idrettsforeningene arrangerer tulipanløp for barn i Fredrikstad på tulipandagene i april.

Jenny (4) døpte ny Elias-båt - Lions Club Fredrikstad

Jenny Amalie Rudi Larsen (4) døpte i dag den nye Elias-båten som Lions Club Fredrikstad har gitt Redningsselskapet.

Hjertefred på allehelgensdag - Lions i Fredrikstad

For fjerde året på rad arrangerer Lions-klubber i Fredrikstad ”Hjertefred” i Gamlebyen på Allehelgensdag 3. november kl 17.00. Folk fra hele fylket møter frem til det livssynsnøytrale minnearrangementet som siste gang samlet over 500 deltagere.

3 uker i Tyrkia på Lions ungdomsutveksling - Lions Club Fredrikstad

Utveksingsstudent Ylva Marie Sagvolden fra Fredrikstad. har nærmest laget en dagbok fra sitt opphold i Tyrkia sommeren 2013. Hun opplevde utrolig mye på bare tre uker og takker Lions Club Fredrikstad kjempemasse for at jeg fikk mulighete for å reise og ikke minst distriktsleder for ungdomsutveksling Helle Soos, LC Fredrikstad for all støtte i forbindelse med reisen.

Gratis strøsand også i vinter - Lions Club Fredrikstad

Som et ledd i det forebyggende helsearbeidet får eldre og funksjonshemmede også i år tilbud om gratis strøsand

Fredrikstad «før og nå» - Lions Club Fredrikstad

Lions Club Fredrikstad har i samarbeid med Fredriksstad Blad kommet ut med en ny bok med bilder og tekst om hvordan Fredrikstad har forandret seg den siste tiden.

Nå får de betalt likevel Fredrikstad Janitsjarskole - Lions Club Fredrikstad

Kommunen har ikke råd, men det har Lions og Sparebank 1. Nå blir det likevel sang og musikk på alders- og sykehjem i Fredrikstad utover høsten. Og aktørene får betalt. Lions Club Fredrikstad, Lions Julelotteri og Sparebank 1 har sammen bevilget 32.000 kroner til formålet. Det innebærer at kor og korps som stiller opp får 2.000 for hver opptredenen.

Fredrikstad kommune tilbyr gratis strøsand

Lions Club Fredrikstad, Frivilligsentralene og Fredrikstad kommune tilbyr også i år gratis strøsand til byens innbyggere. 

Håvet inn nesten to millioner til gode formål - Lions Club Fredrikstad

Lions Club Fredrikstad håvet inn hele 1,9 millioner kroner fra Grasrotandelen i 2016. Det er det mange barn og unge i Fredrikstad som er glade for.

Grasrotjubel i FFK, men Lions er best - Lions Club Fredrikstad

Fredrikstad Lions er den mottakeren i Fredrikstad og Østfold som får klart mest fra tipperne.

Ragnar Foss fikk Lions sin høyeste utmerkelse - Lions distrikt 104 J

Den tidligere politimannen Ragnar Foss trodde han ble invitert for å sitte i et panel under Lions sitt distriktsmøte. I stedet ble han overrasket med Lions Club Fredrikstads høyeste utmerkelse, Melvin Jones Fellowship.